500 RON Ia bonusul

Recomandarile supercote

Betano


Bonus 500 RON

AVANTAJE

Casa de pariuri Betano este una dintre revelatiile anului trecut, mai ales datorita strategiei de promovare extrem de bine pusa la punct. Acest proiect, intrat puternic pe piata autohtona (efectiv a explodat in 2017), este detinut de Gambling Malta Limited, un puternic jucator pe pietele din Grecia si Cipru. Asocierea brandului Betano cu Liga 1 de fotbal din România, dar si sponsorizarea echipei CSU Craiova au contribuit si ele la avansul pe care l-a luat operatorul in fata concurentei. Licenta de la Oficiul National pentru Jocuri de Noroc este valabila pâna in 2027, timp suficient pentru a te bucura de spectacolul pariurilor sportive si al marilor arene din intreaga lume. Prezenti in România inca din 2016 si având in Grecia brandul Stoiximan, cei de la Betano tintesc foarte sus pe piata româneasca. De ce sa alegi acest provider? Momentan iti oferim un singur argument, pe care noi deja l-am testat. Echipa Supecote.ro a avut parte de o experienta foarte buna cu echipa de support tehnic de la aceasta casa de pariuri. Pentru Betano este important si aspectul cazinoului online, pe care incearca sa-l dezvolte tot mai mult.

Despre bonusuri si alte surprize

Betano nu se lasa mai prejos când vine vorba de bonusuri. Ai 100% la o prima depunere cuprinsa in intervalul 25 - 200 de lei. Promotia este gândita pentru jucatorii noi si se activeaza la depunere si nu la inregistrare. Pentru a putea câstiga bonusul, intreaga suma (depunere si partea de bonificatie) trebuie rulata de cinci ori. Astfel, pentru varianta maxima, vei rula 2.000 de lei. Cota minima pe care vei juca pariurile tale in interiorul promotiei este de 1.65. Timpul in care poti satisface toate conditiile bonusului este de departe cel mai competitiv de pe piata. 90 de zile e suficient pentru o strategie pe termen mediu. Mai mult, iti poti personaliza contul tau Betano, aducând mai sus competitiile tale favorite. Nu va trebui sa sapi prea mult dupa Serie A sau Premier League. Nu poti neglija nici optiunea intitulata cote scurte. Aici poti vedea meciurile asezate dupa intervale de cote. Ai nevoie de un 1,30 pentru a-ti rotunji câstigul? Nimic mai simplu! Cautarea iti este mult usurata de aceasta varianta propusa de Betano. incearca si streamurile de la Betano. Nu e un loc mai bun in online pentru a vedea Liga 1 decât aici. in plus, NBA si Bundesliga (care nu se mai vede pe cablu) sunt si ele disponibile cu Betano.

Betano in social-media

Operatorul si-a incercat norocul si in zone mai putin exploatate ale internetului, cel putin nu in România. Betano este prezent si pe Instagram, unde exista un potential de crestere remarcabil. Facebook, Twitter si Youtube constituie si ele bagajul din social media pe care providerul il aduce cu sine. incearca si oferta cu marja zero. Specialistii Supercote.ro o considera demna de luat in calcul.

 

 

Te tinem informat facebook-like