450 RON Ia bonusul

Recomandarile supercote

Betfair


Bonus 450 RON

AVANTAJE

Cand spui Betfair, te gandesti in principal la modulul de Betting Exchange, dar si la un operator de pariuri cu origini in Marea Britanie, operator care este un etalon in ceea ce priveste cotele pentru Premier League. Compania a fost fondata in anul 2000 si are cartierul general in Vestul Londrei. Betfair a intrat si pe piata din Romania in 2016, cand a primit o licenta valabila zece ani de la Oficiul National pentru Jocuri de Noroc. Betfair reprezinta singura casa de pariuri (online sau offline), care a primit si o licenta pentru pariurile de tip exchange. in plus, britanicii au renuntat la platforma de cazinou in momentul in care au pregatit documentatia pentru o licenta definitiva. Betfair este si partenerul oficial de pariuri pentru doua dintre cele mai importante cluburi din Europa: FC Barcelona si Arsenal Londra. Suntem siguri ca le urmaresti meciurile saptamana de saptamana in campionat sau in cupele europene.

Bonusuri si promotii

De ce ai juca totusi la Betfair si nu ai alege o alta casa de pariuri? O sa aruncam pentru tine un ochi pe cele mai tentante variante oferite de providerul din Marea Britanie. Bonusul de bun venit ajunge pana la 450 de lei (50% din suma depusa). Pentru a fi castigat, acesta trebuie sa fie rulat de patru ori la o cota de minimum 1.60, timp de 90 de zile. Practic, cu doua sigurante din Primera Division sau cu o cota de tenis bine plasata, poti sa de bucuri de un rulaj valoros si castigator. Pentru a gestiona eficient bonusul, iti sugeram sa citesti foarte atent termenii si conditiile care se aplica pe site-ul Betfair. De asemenea, este bine de stiut ca bonusul se ofera pentru modulul de sportsbook si nu pentru platforma exchange.

Cash-Out

Un intrument extrem de util, care vine in intampinarea pariorilor, este desigur functia cash-out. Nu avem niciun dubiu ca poti anticipa anumite momente ale jocului, si astfel vei putea sa-ti securizezi castigul inainte de fluierul final al partidei. Urmareste atent eticheta cash-out, pentru a putea fi omul potrivit la momentul potrivit. Poti folosi acest argument pentru intreaga suma sau doar pentru o parte din ea. Cash-out este un instrument extrem de flexibil

Oferta Betfair

Pe langa sporturile clasice (fotbal, tenis, baschet, handbal, snooker, hochei, rugby etc.), Betfair vine si cu alte piete extrem de tentante. Poti lansa pariuri financiare (inclusiv in legatura cu moneda virtuala bitcoin), poti sa iti incerci norocul cu pariuri speciale (Eurovision, Grammys, Celebrity Big Brother etc.) si te poti delecta chiar cu pariuri ce implica viata politica de pe glob. Zilele acestea trendul il constituie ultima zi la Casa Alba a lui Donald Trump. ti se pare o alegere interesanta? De asemenea, ai piete pentru alegerile din cele mai importante state (Prezidentialele din Cehia, Referendumul referitor la Uniunea Europeana din Franta sau Prezidentialele din Rusia). in plus, daca esti un pasionat al jocurilor pe calculator, iti recomand pariurile pe sporturile electronice.

Echipa Supercote.ro iti recomanda cu responsabilitate site-ul Betfair. incearca si jocul pe exchange. S-ar putea sa descoperi mari beneficii.

 

 

Te tinem informat facebook-like