100 RON Ia bonusul

Recomandarile supercote

Efortuna


Bonus 100 RON

AVANTAJE

Fortuna este un brand european cunoscut in materie de pariuri sportive, atat pentru activitatea din agentiile stradale, cat si pentru cea din mediul online. Sediul central al companiei se afla in Olanda, iar cele mai importante subsidiare le regasim in Republica Ceha, Slovacia, Polonia si Romania. in septembrie 2016, Fortuna a primit licenta de operare in Romania de la Oficiul National pentru Jocuri de Noroc, licenta ce este valabila pana in 2026. Fortuna este prezenta in tara noastra si cu agentii offline, dar si cu site-ul efortuna.ro. Pe langa pariuri, proiectul are dezvoltata si platforma de cazinou online.

Operatorul este si unul dintre sponsorii strategici ai Echipei Nationale de Fotbal a Romaniei. Mai mult, Fortuna incearca sa treaca dincolo de mesajul traditional al unei casei de pariuri, oferind pe site o sectiune de blog, ce cuprinde cele mai importante stiri din sport, dar si prestatii notabile ale jucatorilor din agentie sau din online. Aici putem vedea combinatiile castigatoare, care le-au adus gamblerilor sume considerabile de bani.

Cele mai tentante bonusuri de pe piata

La Fortuna, promotia de bun venit ajunge pana la 300 de RON in cuantum de 100%. Practic, primul tau pariu este considerat fara risc. Daca vei castiga, banii din pariul fara risc se muta in balanta reala, iar daca il pierzi, acesta se transforma in bonus, ce trebuie rulat in anumite conditii. Este bine de stiut ca biletele multiple de live sau de pre-live nu contribuie la realizarea bonusului, doar pariurile de tip single intra in acest joc. Cei maxim 300 de lei vor fi rulati de cinci ori la o cota minima de 1,5, intr-o perioada de maximum 30 de zile.

Pe langa acest bonus standard, Fortuna organizeaza periodic promotii pe competitiile momentului (turnee de tenis de nivel Grand Slam, campionate mondiale de fotbal, baschet, handbal). De asemenea, pentru utilizatorii care au avut ghinion, Fortuna ofera anumite bonificatii. Sub numele de Joaca asigurat, operatorul iti returneaza miza (pana la 20 de lei) in cazul unei combinatii cu patru selectii in care doar una dintre ele este necastigatoare. De asemenea, va trebui sa ai pe bilet o cota minima de 5.

Nu ai voie sa neglijezi nici proiectul intitulat Acumulator fotbal, in care fiecare bilet castigator, cuprinzand minimum cinci selecttii este supus unei promotii. Astfel, cinci selectii castigatoare iti aduc 5% adaos la castig, in timp ce sase selectii pluseaza cu 10%. Aceasta crestere continua pana la 60% bonus pentru un bilet cu 14 meciuri castigatoare. Cota minima pentru fiecare eveniment de pe combo-ul tau trebuie sa fie 1,3. Suma maxima pe care o poti obtine in acest sistem ajunge la 10.000 de lei, un castig cu adevarat semnificativ.

Alte aspecte relevante despre Fortuna

Fortuna este una dintre cele mai eficiente case de pariuri la nivelul comunicarii cu utilizatorii. Supportul tehnic este oferit atat prin telefon, cat si prin mail. De asemenea, Fortuna este prezenta foarte solid in media sociala prin Facebook, Youtube si blog. Poti paria pe foarte multe sporturi si ai si o selectie importanta de pariuri speciale (Politica, Divertisment, Sporturi electronice).

Verifica si sectiunea de linkuri rapide. Acolo te vei bucura de cele importante si actuale competitii pe care poti paria. Expertii Supecote.ro vin intampinarea proiectului Fortuna si iti propun aceasta casa de pariuri.

 

 

Te tinem informat facebook-like