300 RON Ia bonusul

Recomandarile supercote

MaxBet


Bonus 300 RON

AVANTAJE

Cand spui Maxbet, te gandesti in principal la acele sali de jocuri din cartiere sau din centrul orasului. Dar Maxbet a dorit sa treaca la nivelul urmator, alegand sa se implice si in zona pariurilor sportive online. Compania din Romania este parte integranta a grupului Maxbet Malta Ltd si detine o licenta acordata de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc inca din 2016. Aceasta este valabila pana in anul 2026. De asemenea, Maxbet sustine proiectul Joc responsabil, ca majoritatea operatorilor ce functioneaza legal in Romania. Astfel, ai la dispozitie un chestionar extrem de obiectiv pentru probleme pe care le poti intampina cu jocurile de noroc.

Comunicarea lasata in planul secund

La fel ca si in cazul 888, nici Maxbet nu foloseste prea mult media sociala. Exista pagini de Facebook doar pentru cazinourile fizice, din marile ora?e. Acolo continutul este destul de bine organizat. Proiectul online nu beneficiaz? de o strategie de comunicare proprie. Nici sectiunea de stiri din site nu are o soarta mai fericita, informatiile nefiind actualizate la intervale regulate. La momentul scrierii acestui material (04.02.2018), cea mai recenta informatie din fotbal fusese postata pe 8 ianuarie, in timp ce despre tenis s-a scris pe 24 ianuarie ultima data.

Promotiile actuale

Bonusurile de la Maxbet sunt multe si variate. Mai precis avem sase astfel de variante pentru tine, in acest moment. Sa o luam in crescendo. Primul bonus este pentru utilizatorii noi, care isi fac cont si trimit o foto-copie dupa cartea de identitate, la adresa de mail suport@Maxbet.ro. Vei primi 50 de lei bonus, pe care ii vei juca timp de sapte zile in niste conditii speciale.Cota fiecarui pariu trebuie sa fie cuprinsa intre 2 si 20, iar pentru pariurile de tip acumulator, fiecare selectie va avea o cota minima de 1,5. Bonificatia e necesar sa fie rulata de 10 ori pe 10 pariuri diferite inainte de a demara retragerea banilor.. Mai exista o conditie pentru a putea scoate acesti bani din contul tau Maxbet: un depozit de minim 100 de lei..

Urmeaza patru promotii distincte de tip acumulator, promotii impartite pe sporturi: fotbal, tenis, baschet ?i sporturile americane. Stim ca esti curios, asa ca iti vom da cateva detalii despre prima versiune de acumulator, cea pe fotbal, unde adaosul la castig poate ajunge chiar la 100%. Combo-ul tau poate cuprinde selectii din Campionatul Romaniei (inclusiv Liga a II-a), Spania, Franta, Italia, Germania, Anglia, Portugalia, Belgia, Olanda, Liga Campionilor sau Europa League. Marketurile acceptate sunt 1X2 sau 1X2/GG si e nevoie de cel putin trei selectii pe biletul tau Maxbet. Bonusul merge de la 5% pentru trei selectii, si pana la 100% de la 14 selectii in sus.

Bonusul de bun venit

Am lasat la urma promotia standard.. Bonusul de 100% de pana la 900 de lei. Din pacate, conditiile ce vine la pachet cu acest bonus sunt destul de spartane. Ai sapte zile ca sa rezolvi promotia. Mai mult, cota minima pe single este doi, dar se pastreaza aceeasi logica si pentru pariurile multiple. Da, ai inteles bine. Fiecare selectie de pe un combo trebuie sa aiba o cota minima de doi. Si asta nu e tot. Rulajul e si el un alt mare impediment. Suma va fi jucata de zece ori.

Daca ar fi sa dam un sfat celor de la Maxbet, am spune ca o comunicare mai eficienta si o imblanzire a conditiilor bonusurilor ar putea aduce jucatori noi si i-ar face mai fericiti pe cei existenti deja.

 

 

Te tinem informat facebook-like