500 RON Ia bonusul

Recomandarile supercote

NetBet


Bonus 500 RON

AVANTAJE

In fiecare zi, cauti variante mai bune pentru a-ti plasa pariurile atent gândite. Ce ai spune, daca ti-am recomanda un provider recompensat cu titlul de cel mai bun operator de pariuri sportive online In 2016, In cadrul Central and Eastern European Gaming Conference and Awards. Conferinta s-a desfasurat la Budapesta. Mai mult, Netbet este si sponsorul celui mai important club de fotbal din România, FCSB, dar si al echipelor Saint-Etienne din liga franceza si Hamilton Academical (Infiintata In 1874), o echipa cu traditie din campionatul Scotiei.

Proiectul NetBet s-a nascut In 2001 si este activ cu o licenta de Malta Inca din anul 2006. Franta si Anglia au fost primele piete atacate de boardul companiei In primii ani de functionare. Operatorul functioneaza In România din 2016, cu o licenta clasa I oferita de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc. NetBet se bazeaza foarte mult In online-ul românesc si pe zona de cazinou online (cu varianta de live), dar si pe cele mai importante loterii din lume.

 Promotii remarcabile

Ce ai spune daca Bonusul tau de bun venit ar un  PARIU FARA RISC pana la 500 RON?

Tot ce trebuie sa faci este sa-ti inregistrezi un cont aici, plasezi primul pariu pe orice sport cu o cota de minim 1.5 iar daca este pierzator, primesti miza inapoi sub forma de FREEBET.

Dar asta nu este tot. NetBet a dezvoltat si sectiunea de mobil, oferind un  free bet de 40 de lei. Trebuie doar sa Iti Incerci norocul de pe mobil cu un pariu de cel putin 40 RON, la o cota minima de 1,6. NetBet nu te conditioneaza In legatura cu sportul, competitia si nici cu marketul pe care Il accesezi. Doar primul pariu plasat de pe mobil intra In aceasta promotie.

 Ia acum freebet-ul de pana la 500 RON! 

NetBet TV

Pentru ca pariurile sunt mult mai antrenante atunci când urmaresti meciurile, NetBet s-a gândit sa Iti ofere In mod gratuit câteva competitii importante din fotbal si tenis. Poti vedea: Serie A, Bundesliga, FA Cup din Anglia, La Liga sau chiar calificarile din Europa League si Champions League. Pentru tenis ai numai crème de la crème: Roland Garros, Wimbledon si Cupa Davis.

NetBet se ocupa si de eficientizarea comunicarii din social-media, având un blog foarte consistent, dar si o activitate remarcabila pe Facebook.si Instagram. Blogul poate fi o excelenta sursa de inspiratie pentru pariurile tale viitoare. Supercote.ro crede In proiectul dezvoltat de NetBet In România si te invita sa joci alaturi de acestia.

Inregistraza acum un cont la NETBET si primesti cele mai bune oferte!

 

 

Te tinem informat facebook-like