200 RON Ia bonusul

Recomandarile supercote

Superbet


Bonus 200 RON

AVANTAJE

Compania Superbet este condusa de catre o echipa executiva cu o vasta experienta in domeniul jocurilor de noroc din sud-estul Europei. Viziunea managementului superior cumulata cu experienta dobandita in urma coordonarii altor afaceri de succes s-au materializat rapid in performantele firmei Superbet, care este recunoscuta ca una dintre cele mai competitive companii din domeniului pariurilor sportive.

Superbet a dezvoltat pana in prezent o retea de aproximativ 500 de agentii cu spatii generoase si bine amenajate. Clientii gasesc aici o atmosfera deosebit de relaxanta si vin sa parieze si sa vizioneze meciuri alaturi de prieteni sau alti pasionati de sport si pariuri sportive.

Varietatea produselor pe care le oferim, ne-au adus o binemeritata popularitate in randul pariorilor.

  • Pentru pariurile sportive oferim cele mai bune cote si avem cea mai diversificata oferta de pe piata. Pentru acestea se acorda bonusuri la castig, marind valoarea cu pana la 55%. Suntem singura casa de pariuri din Romania care avem in oferta de pariere campionatele nationale de volei, baschet si handbal.
  • Oferta pariurilor pe numere intruneste peste 60 de loterii internationale, de pe toate continentele. Unele dintre loterii sunt cu extragere zilnica sau cu mai multe extrageri in aceeasi zi - la loteria Win for Life numerele se extrag din ora in ora.
  • Pariurile live sunt pariurile pentru care niciodata nu ajungi prea tarziu sa le joci. Pe acestea poti paria pe parcursul evenimentului in desfasurare, sporindu-ti sansele de castig in functie de cursul evenimentelor de pe teren.
  • Pariurile pe cursele de caini iti ofera o oportunitate de castig la fiecare 5 minute, iar aparatele de joc te provoaca cu jocuri de ultima generatie.
  • BeSix cel mai nou produs Superbet, a devenit in scurt timp unul dintre jocurile favorite ale clientilor nostri. Este un pariu pe numere in cota fixa cu extrageri la fiecare 5 minute si care ofera sanse mari de castig..

 

Calitatea si diversitatea serviciilor pe care le oferim au presupus investitii majore in infrastructura, logistica, IT, resurse umane si programe de marketing. De asemena, profesionalismul si implicarea totala a angajatilor nostri au fost determinante in asigurarea succesului companiei.

Eforturile intregii echipe Superbet se concentreaza pe extinderea si consolidarea business-ului de pariuri sportive la nivel national si pe permanenta diversificare si modernizare a serviciilor pe care le oferim.

Te tinem informat facebook-like