250 RON Ia bonusul

Recomandarile supercote

Unibet


Bonus 250 RON

AVANTAJE

Daca ai intreba un gambler cu experienta despre casele de pariuri din România, cu siguranta ti-ar evidentia numele Unibet. Compania a fost fondata in 1997 si, in prezent, este parte integranta a grupului Kindred. Aceasta organizatie mai cuprinde alte 12 branduri, printre care se remarca 32Red, Stan James si Maria Casino. Numai Unibet ca provider are aproape 15 milioane de clienti in mai bine de 100 de state. Mai mult, operatorul a lansat prima sa aplicatie www inca din 1999, fiind intre pionierii pariurilor sportive din online. in 2004, Unibet a intrat si in zona de site-uri mobile, contribuind in mod relevant la dezvoltarea fenomenului.

De la jucatori pentru jucatori

in 2016, Unibet a obtinut si o licenta de România, licenta ce este valabila timp de zece ani. Pentru a-si creste notorietatea pe piata autohtona, aceasta casa de pariuri l-a cooptat in rândul sau pe fostul mare international Ilie Dumitrescu. Acesta din urm[ a trecut in cariera sa de fotbalist pe la cluburi extrem de importante precum Totenham, West Ham sau Sevilla si in prezent este ambasador de brand pentru Unibet. Compania ofera pe lânga pariuri sportive si un cazinou online extrem de bine pus la punct (inclusiv live), dar si o excelenta varianta de bingo sau video-poker. Pe site-ul lor gasesti o sumedie de premii pe care Unibet le-a obtinut la galele de specialitate in ultimii ani. Nu degeaba sloganul Unibet este: De la jucatori pentru jucatori.

E timpul pentru bonusuri

Ce ai zice de un pariu fara risc de pâna la 250 de lei (100%)? Nu gasesti pe piata o cota mai mica la o asa oferta. Pariul tau e nevoie sa fie plasat la o cota minima de 1,4. Da, mai mic nu se poate. Daca pariul e câstigat, promotia se transforma in bani reali. Daca e pierzator, e nevoie de un rulaj foarte avantajos pentru userii ca tine. iti joci bonusul de trei ori (750 RON) la aceeasi cota de 1,4. Trebuie sa fii atent sa plasezi pariurile in maxim 30 de zile ca acesta sa nu expire. Pentru a creste si mai mult adrenalina, Unibet iti daruieste peste 30.000 de evenimente in live-video. Spania, Germania, Franta, NBA, NHL, MLB si cele mai importante turnee de tenis sunt doar aici.

Totusi, exista si altceva care diferentiaza Unibet de concurenta. si ma refer aici la Asigurarea 90+. Cum as putea defini acest produs? E ca o scutire de la scoala atunci când ai temperatura. Unele pariuri necâstigatoare se ramburseaza in anumite conditii. Daca ai jucat Pauza/Final, Primul Marcator, Ultimul Marcator si ai avut ghinionul sa pierzi in prelungiri, atunci lucrurile se indreapta Pariul tau trebuie sa aiba o miza cuprinsa intre 25 si 200 de lei si e nevoie sa se marcheze un gol in prelungiri, dupa cum spuneam. Banii se vor intoarce in cel mult 48 de ore in contul tau.

Inainte de a-ti face cont la Unibet, providerul iti pune la dispozitie un test prin care poti vedea ce fel de jucator esti. Vei obtine informatii relevante parcurgând acel test. Arunca un ochi si pe blogul Unibet pentru analize de top ale specialistilor. Apeleaza cu incredere la Unibet. Supercote.ro recomanda!

 

 

Te tinem informat facebook-like