23 Mai 2019

20 de RON PARIU GRATUIT French Open!

Ne apropriem de finalul sezonului de fotbal, ne indreptam astfel spre tenis, un sport in care Romania a impresionat in ultima perioada, in special prin Simona Halep, constanteanca, fost lider modial, plecand cu prima sansa la castigarea turneului din Franta.


CASTIGA 20 de RON GRATIS!


Imagini pentru semnul exclamariiCum ?

  • Te inscrii la promotie folosind urmatorul LINK!
  • Plaseaza un pariu de minim 50 de RON pe castigatorul/castigatoarea French Open.
  • De fiecare data cand jucatorul/jucatoarea pe care ai pariat va castiga un meci, tu primesti din partea noastra 20 RON Pariu Gratiut!


Imagini pentru semnul exclamariiCand?

  • Pe data de 31 Mai aceasta promotie va expira!
  • Nu rata posibilitatea de a castiga 20 de RON!

Pariaza pe victoria Simonei Halep si castigi 20 de RON la fiecare succes al acesteia!


Imagini pentru semnul exclamariiImportant!

  • Promotia se adreaseaza doar meciurilor single din cadrul turneului!
  • In cazul in care jucatorul/jucatoarea pe care ai pariat a fost eliminat/eliminata, poti plasa un alt pariu pentru a participa la promotie.
  • Pariul Gratuit este valabil timp de 3 zile din momentul acordarii.
  • Pariul Gratuit trebuie plasat pe o cota minima de 2, sau combinat pe o cota de 1.50!

Castiga 20 de RON!

Imagini pentru semnul exclamariiTermeni si Conditii :

1. Pentru a beneficia de un Pariu Gratuit de 20 RON (4 EURO), clientii trebuie sa plaseze un pariu de minim 50 RON (10 EURO) din fonduri cash pe câstigatorul/câstigtatoarea turneului.

2. De fiecare data când jucatorul/jucatoarea pe care a fost plasat pariul va câstiga un meci în turneu, clientii vor beneficia de un Pariu Gratuit în valoare de 20 RON (4 EURO).

3. Promotia este disponibila pâna la data de 31.05.2019.

4. Pariul Gratuit va fi creditat în termen de maxim 24 de ore de la finalizarea meciului; în caz contrar, te rugam sa contactezi Departamentul Sevicii Clienti prin intermediul "Live Chat".

5. În cazul în care clientii plaseza mai multe pariuri pe antepost, primul pariu va fi cel luat în considerare pentru promotie.

6. În cazul în care jucatorul/jucatoarea pe care pariul a fost plasat va fi eliminat/eliminata din turneu, clientii au posibilitatea de a plasa un alt pariu pentru a participa la promotie.

7. În cazul în care clientii folosesc optiunea de cash out, acestia vor fi exclusi din promotie.

8. Pariul Gratuit este valabil timp de 3 zile din momentul acordarii.

9. Jucatorii trebuie sa parieze Pariul Gratuit o singura data pe orice eveniment, cu o cota minima de 2.00 pentru pariurile single. Pentru un pariu multiplu, fiecare selectie va avea minim cota 1.50. Pariurile de tip sistem nu sunt acceptate.

10. Daca pariul plasat este câstigat, jucatorul va primi profitul (câstig total – valoarea pariului gratuit) în bani reali.

11. În cazul în care Pariul Gratuit a fost plasat pe un eveniment caruia i s-a schimbat cota, din orice motiv, aceasta devenind 1.00, cât si în cazul unui pariu cashout, pariul va fi considerat pierdut.

12. Câstigul maxim care poate fi revendicat este de 10 ori valoarea Pariului Gratuit primit.

13. Promotia se adreseaza doar meciurilor de simplu din turneu; în cazul în care jucatorul/jucatoarea favoriti va juca si meciuri de dublu, acestea nu vor fi luate în calcul pentru oferta.

14. Promotia nu este disponibila pentru jucatorii care au un alt bonus activ în momentul plasarii pariului.

15. Aceasta promotie nu este disponibila pentru clientii noi, care efectueaza prima depunere.

16. În cazul în care exista suspiciuni ca termenii si conditiile au fost încalcate si ca participantii folosesc pariuri gratuite sau alte oferte promotionale pentru a garanta profituri, indiferent de rezultat, MaxBet îsi rezerva dreptul de a anula pariurile finantate din bonusuri.

17. MaxBet îsi rezerva dreptul de a refuza acceptarea unor pariuri din fondurile bonus, cât si de a anula bonusul în orice moment în care un jucator este suspect de Joc Incorect. În acest caz, ne rezervam dreptul de a elimina orice promotie sau bonus si/sau sa confiscam câstigurile si/sau sa închidem contul de joc. Termenul de Joc Incorect include, fara a se limita la, pariurile cu marja mica de câstig, equal betting, pariurile fara risc sau hedge betting. Toate acestea sunt considerate a fi o practica de Joc Incorect atunci când sunt folosite în mod special pentru a abuza de bonusuri.

18. În cazul în care exista suspiciuni ca o serie de pariuri a fost plasata de, sau pentru aceeasi persoana sau pentru acelasi sindicat de persoane fizice, Maxbet.ro îsi rezerva dreptul de a anula pariurile, de a anula bonusul si de a retine plata remunera iei.

19. MaxBet îsi rezerva dreptul de a limita eligibilitatea clientilor pentru a participa la aceasta promotie. Oferta este destinata pentru jucatorii de agrement. MaxBet poate limita, la discretia sa completa, eligibilitatea jucatorilor sai pentru a lua parte la toate sau la o parte din orice promotie.

20. Conturile duplicat nu sunt eligibile pentru aceasta promotie. O singura persoana este acceptata pe locuinnt/camin/birou/calculator/dispozitiv mobil pentru aceasta promotie. În cazul în care MaxBet decide, la discretia sa, ca un participant a încalcat Termenii si Conditiile promotiei în orice fel, fara a se limita la deschiderea de mai multe conturi si/sau a executat orice alt act cu rea-credinta în legatura cu promotia, astfel de participant va fi exclus din Promotie, iar Balanta acestuia va fi anulata.

21. Participantii trebuie sa respecte cerintele de eligibilitate ale acestor Termeni si Conditii. Prin participarea la Promotie, fiecare participant este de acord fara rezerve cu acesti Termeni si Conditii care guverneaza Promotia si acordarea bonusului. MaxBet îsi rezerva dreptul de a modifica, anula, retrage sau refuza acordarea oricarei promotii la propria sa discretie printr-un anunt publicat într-un mod si într-o perioada de timp pe care MaxBet o considera adecvata, si esti de acord ca o astfel de notificare este considerata suficienta si adecvata.

22. Termenii Generali pentru acordarea bonusurilor se aplica în orice situatie. 

Promotiile zilei

Promotiile zilei Luni /26 August 2019
1

Cel mai mare bonus din Romania 3.000 de LEI!

PROFITA!
2

1.000 RON Bonus de Bun Venit

NU RATA!
3

1.000 de RON te astepta la inregistrare

CASINO
4

100 de SLOTURI NOI!

PROFIT!
Te tinem informat facebook-like