06 Martie 2019

Asistam la un nou succes al CFR-ului?

Dupa rezultatul incredibil obtinut acum 2 saptamani pe Roazhon Park, trupa antrenata de Dan Petrescu ataca din nou cele 3 puncte, de aceasta data primind pe teren propriu vizita celor de la Rennes.


Desi au castigat doar cu 1:0 partida din retur, in ciuda faptului ca au evoluat aproape toata partida in superioritate numerica, ne asteptam la un nou meci bun facut de campioana Romaniei, casele de pariuri vazand trupa din Gruia cu prima sansa la obtinerea victoriei.


Una dintre cele mai importante statistici de luat in considerare in aceasta seara, este faptul ca CFR are o serie de 5 victorii consecutive in calitatea de gazda, cele mai importante succese venind cu : Lazio Roma (2:1) dar si Universitatea Craiova (2:0), dar si faptul ca Rennes are o serie de 5 partide fara victorie in partidele jucate departe de casa, ultima victorie fiind inregistrata in luna august, 2:0 la Strasburg.


Crezi intr-o noua victorie a ‘Visiniilor’? - COTA 2.30!


Un alt factor ce trebuie luat in considerare in alegerea celui mai bun pont pentru aceasta partida este numarul mare de jucatori absenti si/sau indisponibili din tabara francezilor. Camavinga, Guclu, Martin si Mendy vor rata cu siguranta partida de pe Dr. Constantin Radulescu, primul si ultimul din cauza cumulului de cartonasii rosi, in timp ce alti 4 jucatori : Gelin, Johansson, Salin si Tait se afla pe lista incertilor.


Privind modul agresiv de joc al francezilor dar si importanta acestei partide, ne asteptam la un numar destul de mare de cartonase aratate in aceasta seara.


Minim 5 cartonase - COTA 1.65!


Defensiva clujenilor este una foarte organizata, in ultimele 5 partide jucate de in calitatea de gazda, CFR primind un singur gol (2:1 cu Lazio). Indreptandu-ne din nou spre modul in care Rennes s-a prezentat in calitatea de oaspete, unde a reusit sa inscrie doar in 3 din ultimele 7 partide, este destul de probabil ca Arlauskis sa tina un ‘clean sheat’ in aceasta seara.


Crezi ca Rennes nu marcheaza in aceasta seara? - COTA 2.50!


Este greu de crezut ca formatia lui Dan Petrescu nu va reusi sa inscrie in aceasta seara in fata propriilor fani, intrebarea ramane cine se va afla pe lista marcatorilor? Golgheterii din Liga 1, Deac si Paun-Alexandru, nu sunt vazuti ca favoriti de casele de pariuri, primului fiind acordat o COTA de 4.15 in timp ce Paun-Alexandru are o COTA de 3.70 pentru inscrierea cel putin al unui gol.  


Nereusind sa inscrie pana acum in Europa League si dezamagind in Liga 1, Lacina Traore este totusi vazut ca favorit la marcarea unui gol in aceasta seara - COTA 2.80 pentru cel putin un gol marcat de ivorian.


Va fi cu siguranta o partida interesanta in aceasta seara la Cluj, speram ca CFR sa obtina din nou cele 3 puncte si se apropie de ‘Primavara Europeana’, speram de asemenea ca analiza noastra sa iti aduca multe bilete VERZI!


Promotiile zilei

Promotiile zilei Joi /21 Noiembrie 2019
1

Cel mai mare bonus din Romania 3.000 de LEI!

PROFITA!
2

1.000 RON Bonus de Bun Venit

NU RATA!
3

Profita de cei 77 de RON oferiti de Maxbet!

NU RATA!
4

100 de Rotiri Gratuite oferite de Maxbet toata luna noiembrie!

WOW!
Te tinem informat facebook-like