06 Iunie 2019

Bilet cu SUPERCOTA 22!

Atacam calificarile pentru Euro2020 cu o COTA 22 in care avem mare incredere! Pentru a vedea unde ai cel mai mare castig, foloseste ‘Comparatorul de COTE’, apasand chiar pe el!

Iti aratam pas cu pas de ce am ales aceste ponturi pentru astazi :

Danemarca – selectionata ce a ajuns pana in 8-imile Cupei Mondiale, unde a fost eliminata cu ghinion, credem ca nu va intampina prea multe probleme in a castiga in fata unei selectionate ce a castigat la limita cu Gibraltar si  Georgia.

La derby-ul de astazi dintre Ucraina si Serbia am ales sa pariem pe minim 3 goluri, cele doua echipe avand rezultate foarte bune in ultima perioada, iar o victorie in aceasta seara facandu-le favorite la obtinerea calificarii.

Stim cu totii ca Muntenegru a dezamagit in ultimele meciuri si ca formatia din Kosova a inregistrat rezultate bune, ne bazam totusi pe forma buna a lui Iovic si pe suportul fanilor pentru ca Muntegru sa obtina prima victorie la acest turneu final.

Lituania a fost invisa la limita acum 3 luni de Luxemburg, nu credem insa ca acest lucru se va repeta , avand in vedere ca Lituania evolueaza in fata propriilor fani si are moralul ridicat dupa remiza cu Azerbaidjan.

Termina cu meciul ‘Tricolorilor’, care, credem noi ca au sanse mari sa plece din Norvegia cu cel putin un punct,  selectionata lui Contra fiind invinsa o singura data in ultimele 12 meciuri.

Ai de asemenea castig 200 de LEI daca pariezi pe victoria Romaniei cu banii de doar de o BERE (4LEI)!


Cel mai mare castig este inregistrat la UNIBET 2.215 LEI pe100 pariati de tine!

Promotiile zilei

Promotiile zilei Luni /26 August 2019
1

Cel mai mare bonus din Romania 3.000 de LEI!

PROFITA!
2

1.000 RON Bonus de Bun Venit

NU RATA!
3

1.000 de RON te astepta la inregistrare

CASINO
4

100 de SLOTURI NOI!

PROFIT!
Te tinem informat facebook-like