07 Mai 2019

Biletul Zilei - 7 MAI!

Dupa zeci de rezultate neasteptate ne departim de rezultatele finale si incercam astazi sa obtinem un bilet 'verde' prin numarul de goluri.


SuperCote iti aduce ‘Comparatorul de Cote’ un instrument ce face exact ce ii spune numele – compara si gaseste cea mai mare cota oferita de casele de pariuri!


Incepem cu duelul dintre Liverpool si Barcelona unde ne asteptam din nou la un meci interesant cu minim 3 goluri pe tabela. ‘Cormoranii’ ce se afla la un pas de a pierde Premier League au doar solutia atacului iar Barcelona ne-a aratat in partida tur de pe Camp Nou cat de periculoasa poate fi pe contra-atac.

Continuam cu doua partide din Finlanda unde vedem minim 2 goluri pe tabela. Ilves- Honka , derby-ul dintre singura echipa ramansa neinvinsa pana acum in Veikkausliiga si Honka echipa ce a participat la 4 meciuri cu peste 2.5 goluri in acest inceput de sezon.

De cealalta parte, VPS si HJK au o istorie de meciuri pline de spectacol, marcandu-se 14 goluri in ultimele 4 meciuri directe, credem astfel ca nu vom avea probleme in a asista la doua.


Imagine similarÄ?Imagine similarÄ?

Promotiile zilei

Promotiile zilei Vineri /24 Mai 2019
1

Castiga 450 de LEI daca pariezi pe victoria Viitorului in Cupa Romaniei!

PROFITA!
2

Castiga 600 de LEI daca pariezi pe victoria Astrei in Cupa Romaniei!

NU RATA!
3

Castiga 20 de RON Gratis sa pariezi pe Roland Garros!

PROFITA!
4

Pariaza pe Roland Garros si ai COTA 20 la orice eveniment cu Cota 1.50!

NU RATA!
5

Castiga 200 de LEI pe orice pronostic simplu (1x2) in finala Europa League!

Cu banii de o BERE!
6

Castiga 200 de LEI pe orice pronostic simplu (1x2) in finala Ligii Campionilor!

Cu banii de o BERE
Te tinem informat facebook-like