21 Mai 2019

Biletul Zilei - COTA 3!

Biletul-Zilei de astazi are COTA 3.50 si este format doar din pronosticuri pentru finale ce se disputa in acesta seara in Europa.Pentru a afla cea mai mare cota am folosit ‘Comparatorul deCote’! Instrument ce te poate ajuta sa castigi mai multi bani, cu aceleasi ponturi si ce poate fi folosit GRATIS!


Incepem Biletul-Zilei in Cipru, unde credem ca APEOL, ce a reusit sa obtina un nou titlu de campioana, si care s-a impus in ultimele 3 meciuri directe jucata cu AEL Limassol, ultima acum 4 zile, cu un convingator 4:0, va obtine cel putin o remiza in timpul regulamentar al acestei finale.

Continuam sa ne bazam pe victoria unei alte campioane, este vorba de Dinamo Zagreb, echipa ce a suferit doar 2 infrangeri in acest sezon, credem astfel ca ‘Ros-Albastrii’ vor castiga finala pe care o joaca in aceasta seara in fata rivalei de la Rijeka.

Biletul este incheiat de victoria celor de la Slavia Praga in fata Ostravei, ‘gazdele’ acestei finala fiind invinse in 4 din ultimele 5 meciuri jucate in campionatul intern, credem astfel ca nu vor pune probleme unui nume cu renume in Cehia, cum este Slavia Praga.


Pentru 200 de LEI pariati de tine, castigi 691 LEI la BETANO, aceasta fiind casa ce ofera cea mai mare cota!

Promotiile zilei

Promotiile zilei Luni /26 August 2019
1

Cel mai mare bonus din Romania 3.000 de LEI!

PROFITA!
2

1.000 RON Bonus de Bun Venit

NU RATA!
3

1.000 de RON te astepta la inregistrare

CASINO
4

100 de SLOTURI NOI!

PROFIT!
Te tinem informat facebook-like