15 Aprilie 2019

Castiga 12.500 de RON la BlackJack

Alaturi de Ruleta si Poker cel mai popular joc din casino este BlackJack! Am vorbit cu partenerii  de la WinMasters si ti-am adus o promotie ce are un premiu total de 12.500 de RON!

Imagini pentru winmastersCastiga o parte din cei 12.500 de RON cu un simplu click!

Imagini pentru semnul exclamariiIn ce perioada este valabila promotia ?

Incepand de Luni 15 Aprilie, cazinoul winmasters.ro revine cu o super oferta pentru jucatorii sai, un nou Turneu BlackJack Live!

Imagini pentru semnul exclamariiCum ?

Foloseste urmatorul LINK si joaca BlackaJack pe o miza de minim 5 RON – maxim 500 de RON!

Imagini pentru semnul exclamariiCastigii puncte dupa urmatorul mecanism :

  1. 1 Punct pentru fiecare runda castigatoare.Imagine similarÄ?
  2. 5 Puncte pentru fiecare runda castigatoare cu un blackjackImagine similarÄ?
  3. 10 puncte pentru fiecare runda castigatoare cu blackjack format din As si ValetImagine similarÄ?
  4. 20 de puncte, in plus fata de cele deja castigate, pentru 3 runde castigatoare cu blackjack intr-o ora de joc.Imagine similarÄ?

Imagini pentru semnul exclamariiCe castigi ?

La finalul perioadei promotionale, primii 10 jucatori alesi dupa numarul punctelor acumulate vor primii :

  1. Locul 1 – 5.000 de RON
  2. Locul 2 – 2.500 de RON
  3. Locul 3 – 1.500 de RON
  4. Locurile 4-10 -500 de RON!

Imagini pentru winmastersNu rata posibilitatea de a obtine o bucata din premiul de 12.500 de RON!

Imagini pentru semnul exclamariiTermenii si Conditii :

Promotia este valabila pentru utilizatorii rezidenti din: România, înregistrati pe platforma winmasters.ro Perioada promotionala: 15/04/2019 0:00 GTM pân? la 24/04/2019 23:59 GTM.

Pentru fiecare zi din perioada promotionala, jucatorii vor aduna puncte si se vor pozitiona în clasament în functie de numarul rundelor jucate în jocurile participante la promotie.

Se califica la promotie rundele de minim 5 RON si max. 500 RON.

Jocurile participante la aceasta promotie sunt: toate jocurile de cazino live blackjack, cu exceptia Infinite Blackjack care nu face parte din aceasta oferta.

Jucatorii vor aduna puncte dupd mecanismul urmator: 1 Punct pentru fiecare runda câstigatoare. 5 Puncte pentru fiecare runda câstigatoare cu blackjack (combinatia dintre As si oricare carte de 10 puncte) mai putin mâinile compuse din As si Valet. 10 Puncte pentru fiecare runda câstigatoare cu blackjack format din As si Valet. 20 Puncte, în plus fata de cele deja câstigate, pentru trei (3) runde câstigatoare cu blackjack atinse într-o ora de joc.

La finalul perioadei promotionale, topul celor mai buni 10 jucatori punctelor colectionate, va fi recompensat cu urmatoarele premii: LOCUL 1 – 5.000 RON LOCUL 2 – 2.500 RON LOCUL 3 – 1500 RON LOCURILE 4-10 – 500 RON

Utilizatorii pot accesa jocurile de pe: telefon mobil, tableta sau desktop PC. Cei mai buni 10 utilizatori, care aduna cele mai multe puncte, vor fi prezentati pe pagina promotiei, pe website într-un clasament. Premiile vor fi creditate în conturile utilizatorilor pe data 06 MAI 2019.

Participând la aceasta promotie esti de acord cu Termenii si Conditiile generale winmasters. Premiile vor fi creditate în conturile câstigatorilor la data stabilita. Câstigatorii trebuie sa aiba vârsta minima de 18 ani sau mai mult si doar un singur cont winmasters, asa cum este specificat si în Termenii si Conditiile Generale.

În cazul în care managementul winmasters descopera participanti cu conturi multiple, toate punctele vor fi anulate si câstigurile provenite din acestea vor fi nule, iar jucatorul de pe pozitia urmatoare din clasament va primi premiile.

Este responsabilitatea utilizatorilor sa se asigure ca participarea la promotie pe winmasters este legala în orice jurisdictie. Este necesar ca utilizatorii sa incarce documentele de verificare (KYC). Neprezentarea acestora atrage anularea bonusurilor si a castigurilor. winmasters îsi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile acestei oferte în orice moment si fara anunt prealabil fiind responsabilitatea utiizatorilor sa verifice periodic site-ul nostru pentru modificari sau actualizari winmasters îsi rezerva dreptul de a exclude jucatori din aceasta promotie sau din promotiile viitoare daca avem motive sa suspectam un abuz al acestei promotii.

Termenii si conditiile acestei promotii se aplica Termenilor si Conditiilor Generale winmasters. În mod particular, premiile fac subiectul Termenilor si Conditiilor Generale, articolul 3 – despre retrageri. În cazul unei dispute, deciziile Managementului winmasters sunt finale.

Te tinem informat facebook-like