15 Aprilie 2019

Castiga o excursie in Alpii Elvetieni!

Ce parere ai de o excursie de Paste? UNIBET iti ofera posibilitatea de a castiga o experienta in ALPII ELVETIENI de 50.000 de RON!

Castiga o excursie in Alpii Elvetieni!

Mai mult decat atat, in cazul in care  castigi o sa poti sa te plimbi cu o super-masina luata direct dintr-un film cu James Bond.

Imagine similarÄ?Ce poti castiga?

  1. Un pachet Easter Escape de 50.000 de RON!
  2. Zboruri pentru doua persoane de oriunde din Europa catre Zurich.
  3. Transfer privat de la aeroport.
  4. Doua nopti de cazare intr-un hotel de lux din Davos,Elvetia.
  5. Aventura pentru doua persoane in Alpii elvetieni si cursa prin pasurile montane intr-un Ferarri 488 GBT!

Plimbate cu Ferrari-ul prin Alpii!

Imagine similarÄ?Cum ?

  1. Opteaza pentru inscrierea in turneu, apasand urmatorul LINK
  2. Joaca slotul de Paste selectat, EASTER EGGS.
  3. Jucatorul cu cel mai mare castig egalizat intr-o runda va obtine o vacanta unica in Alpii elvetieni in una dintre cele mai rapide masini din lume.
  4. 499 de jucatori cu cele mai mari castiguri egalizate intr-o runda vor imparti un fond de premii de 50.000 de RON, dupa cum urmeaza :

Locul 1 – Experienta in Alpii

Locul 2 – 7.500 de RON

Locul 3 – 5.000 de RON

Locul 4 – 3.500 de RON

Termeni si Conditii :

Turneul Lucky Spin de Paste se desfasoara de pe 19 aprilie, ora 0:00, pâna pe 22 aprilie, ora 23:59 CET.

Jucatorii trebuie sa opteze pentru înscrierea la turneu. Doar activitatea la jocul de slot selectat va contribui la aceasta promotie.

Doar rotirile la care se pariaza 0,50 RON sau mai mult vor fi acceptate ca rotiri eligibile.

Va trebui sa joci minim 1 runda pentru a fi eligibil pentru turneu. Pentru promotie se iau în considerare doar pariurile în bani reali.

Jucatorul cu cel mai mare câstig egalizat într-o runda va câstiga o vacanta în Alpii elvetieni în valoare de 50.000 RON.

Urmatorii 499 de jucatori cu cel mai mari câstig egalizat într-o runda vor câstiga o parte din cei 50.000 RON în bani reali. Premiile în bani reali nu au cerinte de rulaj si sunt creditate dupa terminarea turneului. Modul de distribuire a fondului de premiere este afisat pe pagina promotiei.

Punctele din turneu sunt calculate dupa cum urmeaza: (câstig/miza) X 100 = puncte în clasament. Promotia este disponibila pentru mai multe marci ale Grupului Kindred, asadar pentru stabilirea punctelor din clasament utilizând o singura moneda, va fi folosita conversia RON-EURO la o cota fixa, si anume : 5 RON = 1 EURO

Atunci când doi jucatori au acelasi punctaj, premiile din turneu nu vor fi împartite. În caz de egalitate, jucatorul mai bine clasat va fi decis în functie de suma totala câstigata în timpul jocului eligibil si, de asemenea, de numarul de runde jucate.

Pachetul de vacanta include: Zboruri pentru doua persoane de oriunde din Europa catre Zurich. Transfer privat de la aeroport. 2 nopti de cazare într-un hotel de lux din Davos, Elvetia. Aventura pentru 2 persoane în Alpii elvetieni si cursa prin pasurile montane Flüela si Stelvio într-un Ferrari 488 GTB cu itinerariu personalizat. Datele sunt la alegere, pot fi oricând în 2019.

În functie de disponibilitate si cu notificare de minimum 4 saptamâni înainte de plecare. Experienta este oferita de trulyexperiences.com si se vor aplica termeni si conditii suplimentare.

Pentru pachetul de vacanta este disponibila o alternativa în bani reali de 40.000 RON.

Câstigatorul premiului cel mare va fi contactat telefonic sau prin e-mail în decurs de 7 zile de la terminarea promotiei.

Toti participantii au responsabilitatea de a se asigura ca detaliile lor de contact sunt actualizate.

Daca Unibet suspecteaza în mod rezonabil ca un jucator a abuzat de promotie, Unibet îsi rezerva dreptul de a descalifica jucatorul din promotie.

Pe parcursul acestei campanii, se aplica în permanenta Termenii si Conditiile Unibet. Unibet îsi rezerva dreptul de a retrage promo?ia în orice moment.

Te tinem informat facebook-like