18 Martie 2019

Cine castiga Liga Campionilor, dar titlul de golgheter?

Pauza competitionala a venit din nou peste noi, cu toate acestea SuperCote are in continuare in plin plan Liga Campionilor, in urmatoarele randuri o sa gasesti cote pentru castigatoarea acestei editii, favoritilor la obtinerea titlului de golgheter si multe alte oportunitati de a-ti mari castigurile.


Imagini pentru liga campionilor logoCine castiga finala de pe Wanda Metropolitano ?


Cu Real Madrid scoasa din ecuatie dupa 3 sezoane  in care a reusit sa castige Liga Campionilor, casele de pariuri ii vad pe ‘Cetatenii’ lui Guardiola cu prima sansa la obtinerea trofeului (Cota 3.30). Manchester City fiind lider in Premier League iar modul dominant in care s-a impus in 8-imi o fac temuta de orice echipa.

Ca favorite urmeaza Juventus cu Cristiano Ronaldo care au reusit sa o impiedice pe Atletico Madrid sa joace finala ‘acasa’ (Cota 4) si Barcelona – liderul din LaLiga fiind surprinzator singura echipa spaniola ce a ajuns in 8-imi.

Tabloul favoritelor este completat de finalista din sezonul precedent – Liverpool(Cota 5), in timp ce colegele din Premier League : Manchester United(17) si Tottenham(26) sunt vazute cu sanse minime la ridicarea trofeului.


Imagini pentru betfairIntra aici pentru a paria pe castigatoarea Ligii Campionilor!

Imagini pentru liga campionilor logoCine va fi golgheterul acestui sezon ?


Leo Messi este jucatorul ce pleaca ca mare favorit la obtinerea titlului de golgheter,(Cota 1.50) reusind sa inscrie de 8 ori pana acum, singurul atacant ce a reusit aceiasi performanta fiind Lewandowski ce din pacate a fost eliminat o data cu Bayern Munchen.

Podiumul favoritilor este completat de rivalul argentianului : Cristiano Ronaldo(4 goluri) si Sergio Aguero(5goluri) ambii avand Cota 11, casele de pariuri acreditandu-i cu sanse minime de a recupera avansul aripei de la Barcelona.


Imagini pentru betfairIntra aici pentru a paria pe cine va fi golgheter!


Imagini pentru liga campionilor logoCare va fi nationalitatea castigatoarei ?


Anglia este mare favorita la aceasta categorie, reusind sa aduca 4 echipe pana in faza 8-imilor de finala, Manchester City fiind si echipa ce pleaca cu prima sansa la ridicarea trofeului. Trebuie totusi luat in considerare ca ultima data cand o echipa ‘Insulara’ a castigat Liga Campionilor a fost in 2012- Chelsea. Daca totusi crezi ca echipele din Manchester,Liverpool sau chiar Tottenham va obtine trofeul ai o Cota de 1.70!


Imagini pentru betfairIntra aici pentru a paria pe nationalitatea invingatoarei!


Cote interesante ce nu trebuie ratate in opinia noastra! Stai alaturi de noi pentru a profita de o multitudine de oportunitati ce iti pot creste rata castigurilor!
Te tinem informat facebook-like