07 Ianuarie 2019

COTA 5 de Astazi!

Ne apropriem de finalul pauzei internationale, profitam astfel de numarul mare de partide pentru a-ti aduce un nou Bilet al Zilei ce include 3 evenimente si o COTA de 5!


Finlanda - Italia - Peste 1.5 goluri


In aceasta seara la Tampere se intalnesc cele mai in forma nationale din Grupa J, Finlanda si Italia, selectionate ce se lupta pentru prima pozitie in grupa. Avand o serie de 4 victorii consecutive, urmand sa evolueze in fata propriilor fani si fiind condusa de atacantul celor de la Norwich, Pukki ce a marcat deja de 4 ori in preliminarii si de 5 ori in Premier League ne asteptam la o partida spectaculoasa facuta de finlandezi iar la final sa asistam la minim 2 goluri pe tabela.


Suedia - Norvegia - Peste 2.5 goluri


Un alt duel pentru locurile de promovare are loc si la Stockholm cand nationala Suediei joaca in fata ‘rivalei’ din Norvegia. Ambele selectionate vin dupa victorii convingatoare obtinute acum 3 zile, iar luand in considerare modul spectaculos in care s-a desfasurat ultima intalnire directa din luna martie ce s-a terminat la egalitate cu scorul de 3:3, ne asteptam ca si partida din aceasta seara sa fie ‘deschisa’, cu multe ocazii de gol si minim 3 reusite.


Georgia - Danemarca - Danemarca castiga


Neinvinsa in cadrul acestor preliminarii si urmand sa joace in fata unei nationale ce a reusit sa obtina un singur succes pana acum, in fata celei mai slabe nationale din grupa, Gibraltar, ne asteptam ca danezii condusi de Eriksen sa domine partida din aceasta seara si sa obtina o victorie la fel de convingatoare ca in luna martie, cand s-au impus in Copenhaga cu scorul de 5:1.


Cea mai mare cota o gasim la Unibet!


Foloseste si tu ‘Comparatorul de Cote’!


Promotiile zilei

Promotiile zilei Marţi /17 Septembrie 2019
1

Cel mai mare bonus din Romania 3.000 de LEI!

PROFITA!
2

1.000 RON Bonus de Bun Venit

NU RATA!
3

Bonus de bun venit nou la Unibet - 100% pana la 300 de RON!

NU RATA!
Te tinem informat facebook-like