16 Iulie 2019

COTA 8!

Incecam din nou sa prindem o COTA de 8, de aceasta data indreptandu-ne spre preliminariile din Liga Campionilor unde tipserii nostri au venit cu 4 ponturi in care au cea mai mare incredere.


Incep lista cu partida ce ne intereseaza cel mai mult, CFR Cluj - Astana, unde campioana en-titre a Romaniei trebuie sa recupereze deficitul de un gol din tur. Pontul nostru vizeaza insa numarul de goluri marcate in aceasta partida, credem noi maxim 2, luand in considerare jocul defensiv pe care-l practica echipa lui Dan Petrescu dar si faptul ca echipa din Cluj a reusit sa marcheze doar de 2 ori in ultimele 4 meciuri.


Continuam cu echipa lui Keseru, Ludogorets aratand excelent in partida jucata acum 4 zile in fata noilor promovati de la Tsarsko Selo. Avand in vede forta campionei Bulgariei pe teren propriu, mergem pe mana celor din Ludogorets ce credem noi ca se vom impune in aceasta seara.


Pariem in continuare pe victoriile gazdelor si in meciul dintre polonezii de la Piast si BATE Borisov, dupa remiza din tur, credem ca ‘Vulturii’ au trecut peste cel mai dificil obstacol si nu vor intampina mari probleme in a castiga atat partida cat si calificarea in aceasta seara. Intr-o situatie similara o vedem si pe AIK Stockholm, campioana Suediei urmand sa castige destul de usor credem noi partida cu armenii de la Ararat-Armenia.


Nu rata COTA 8 oferita de tipserii nostri!


Dar nici bonusul de 1.000 de RON oferit de 888Sport daca te inregistrezi!


Promotiile zilei

Promotiile zilei Vineri /13 Decembrie 2019
1

Profita de cei 77 de RON oferiti de Maxbet!

NU RATA!
Te tinem informat facebook-like