10 Ianuarie 2019

COTA 8! Ultima zi a preliminariilor!

Am ajuns in ultima zi a preliminariilor pentru Euro 2020! Inainte de startul celor mai importante competitii din Europa, ti-am adus o noua COTA 8, ce este formata din 3 evenimente :


Moldova - Tucia - Turcia conduce la pauza


Exista o lupta stransa pentru primele doua pozitii in Grupa H, Franta,Turcia si Islanda avand acelasi numar de puncte dupa primele 5 etape. Fiind invinsa o singura data, selectionata lui Mircea Lucescu are parte de un meci destul de usor in aceasta seara,cand joaca la Chisinau, in fata Moldovei. Incasand 13 goluri pana acum, 3 in ultimul meci jucat in fata Islandei, credem ca moldovenii vor intra la cabine cu dezavantaj pe tabela.


Albania - Islanda - Islanda castiga


Avand o serie de 3 victorii consecutive, ultima fiind cea mai convingatoare cu scorul de 3:0 in fata Moldovei, credem ca selectionata din Islanda va avea un meci dificil in aceasta seara in Albania, dar va reusi obtina acelasi rezultat pe care la obtinut in ultimele 3 intalniri directe cu ‘Vulturii’ , 3 puncte.


Muntenegru - Cehia - Peste 2.5 goluri


O alta partida interesanta se joaca  la Podgorica cand selectionata din Muntenegru ce nu a mai castiga un meci oficial din octombrie 2018, joaca in fata cehiilor antrenati de Silhavy. Ambele echipe vor forta in aceasta seara obtinerea victoriei iar faptul ca in ultimele 5 partide jucate de selectionata Cehiei s-au inscris peste 2.5 goluri, lucru valabil si pentru 3 din ultimele 4 meciuri jucate de gazde, ne asteptam la un meci cu multe ocazii de gol, dar si reusite.


Incearca acum COTA 8 oferita de tipserii nostri!


Iti oferim si cel mai mare Bonus de Bun Venit din Romania!


Promotiile zilei

Promotiile zilei Marţi /17 Septembrie 2019
1

Cel mai mare bonus din Romania 3.000 de LEI!

PROFITA!
2

1.000 RON Bonus de Bun Venit

NU RATA!
3

Bonus de bun venit nou la Unibet - 100% pana la 300 de RON!

NU RATA!
Te tinem informat facebook-like