10 Mai 2019

Cum sa-ti cresti sansele de castig la 'Biletul de Weekend'!

Am fost cu totii martori la nebunia din Liga Campionilor de saptamana asta, dar si la rezultatele surpriza ce sunt inregistrate in aceste ultime etape.

Iti propunem urmatorii pasi simpli, care te pot ajuta sa-ti maresti sansele de castig in weekend, atunci avand cea mai mare paleta de meciuri si pentru ca automat in aceste doua zile se pariaza cel mai mult, se inregistreaza si cele mai mari surprize.

Imagini pentru semnul exclamariiSfaturile noastre :


Imagine similarÄ?1. Evita numele importante! Echipe precum Barcelona, Juventus sau PSG au reusit sa-si asigure titlul iar acum produc surprize datorita faptului ca trimit in primul 11 doar rezerve.

Poti in continuare sa pariezi pe Bayern Munchen, echipa ce se afla aproape de un nou titlu, pontul nostru se afla mai jos :

Leipzig - Bayern Munchen - Cota 1.52!


Imagine similarÄ?2.Un sfat general ce poate fi folosit pentru orice bilet - NU paria mai mult de 5-6 evenimente. Un bilet cu mai multe meciuri iti creste considerabil sansele de a pierde.

Pentru a te ajuta, iti oferim mai jos Biletul nostru pentru acest weekend, bilet creat cu ajutorul 'Comparatorului de Cote', un instrument ce te ajuta sa vezi la ce casa de pariuri ai cel mai mare castig. Profita de acest instument gratis, AICI!

Poti vedea mai jos diferenta de castig pentru aceleasi ponturi!


Imagine similarÄ?3.Fii atent la echipele ce inca joaca pentru a prinde un loc de Europa, sau de a evita retrogradarea, aflate pe 'muchie de cutit'; aceste echipe vor da totul sa obtina un rezultat pozitiv. 

Urmatoarele meciuri intra in aceasta categorie :


Atalanta - Genoa - Cota 1.47!
Hoffenheim - Werder Bremen - Cota 1.50!
Leverkusen - Schalke 04  - Cota 1.42!


Imagine similarÄ?4. Statistica nu mai reprezinta un factor asa important pe acest final de sezon, cand jucatorii sunt epuizati, bazeaza-te mai mult pe absentele din loturi.

Imagine similarÄ?5. Avand in vedere numarul mare de rezultate surpriza , alege sa pariezi pe numarul de goluri. 


Ramai cu noi pentru mai multe sfaturi si ponturi 'verzi'!


Nu uita sa profiti si de promotia de 500 de RON oferita de Betfair!

Promotiile zilei

Promotiile zilei Miercuri /21 August 2019
1

Cel mai mare bonus din Romania 3.000 de LEI!

PROFITA!
2

1.000 RON Bonus de Bun Venit

NU RATA!
3

1.000 de RON te astepta la inregistrare

CASINO
4

100 de SLOTURI NOI!

PROFIT!
Te tinem informat facebook-like