15 Martie 2019

Darren Till – Jorge Masvidal – UFC Fight’s Night

Englezul Darren Till se va lupta sambata noaptea in fata propriilor fani cu Jorge Masvidal, unul dintre cei mai experimentati luptatori ai acestei divizii, in a 11-a oara cand octogon-ul ajunge in Anglia.

Imagini pentru emoji pumnDarren Till

‘The Gorilla’ va avea de partea lui in aceasta noapte varsta (26 de ani) dar si inaltimea superioara 1.83 comparativ cu 1.79 ai lui Masvidal. O singura infrangere a suferit tanarul din Liverpool in cariera sa in Octogon, o infrangere in meciul pentru titlu in fata fostului campion al diviziei Tyron Woodley. Till este un luptator de Muay Thai agresiv ce a reusit sa obtina 10 victorii prin KO si 2 prin submission. De asemenea stilul sau agresiv este dat de faptul ca 5 dintre KO-uri au venit in prima repriza.

Darren a declarat : ‘Astept cu nerabdare sa obtin o noua victorie in prima runda’ , startul acestuia fiind una dintre armele specific. Fiind un luptator de Muay Thai, Till are in arsenal : loviturile de genuchi si cot in timp ce ‘Arma’ sa principala este directa de stanga.

Imagini pentru emoji pumnJorge Masvidal

Locul 11 al diviziei welterweight va avea de partea lui experienta datorita varstei mai inaintate (34 de ani) dar si al numarului superior de lupte, detinand un record de 34 de victorii si 13 infrangeri.

5 victorii consecutive pentru americanul de origine cubaneza, doua dintre victorii venind in fata unor luptatori de elita : Cowboy Cerrone ( KO in runda a 2-a ) si in fata lui Stephen ‘WonderBoy’ Thompson. Desi are un stil la fel de agresiv ca a lui Till, Masvidal reusind sa obtina 7 KO-uri in prima repriza, acesta da dovada de o tactica mult mai strategica. Loviturile de picior sunt principalele arme ale acestui luptator care a studiat de asemenea arta Muay Thai-ului.

Pontul nostru Nu se ajunge la capat

Se intalnesc doi luptatori foarte ofensivi ce isi termina luptele in prima sau a 2-a runda, este astfel greu de crezut ca se va ajunge pana la capat.

Cota 1.90 oferita de Unibet!

Promotiile zilei

Promotiile zilei Luni /26 August 2019
1

Cel mai mare bonus din Romania 3.000 de LEI!

PROFITA!
2

1.000 RON Bonus de Bun Venit

NU RATA!
3

1.000 de RON te astepta la inregistrare

CASINO
4

100 de SLOTURI NOI!

PROFIT!
Te tinem informat facebook-like