13 Iunie 2019

EUROPROVOCARE U21

Incepe Euro Sub 21 de ani, iar dupa o lunga perioada de timp avem si noi o selectionata ce a reusit sa se califice. Pentru a sarbatori acest lucru, Fortunabet iti aduce o campanie ce are ca fond de premiere : 1.650.000 LEI!

Castiga o parte din bani!

Imagini pentru semnul exclamariiCum poti castiga?

 • In primul rand, asigura-te ca ai un cont activ pe efortuna.ro, asta fiind primul pas pentru a intra in concurs.
 • Alege scorurile corecte la toate meciurile din competitie si inscrie biletul tau U21 in compeititie!
 • Pentru a intra in concurs, trebuie sa joci minimum 200 de LEI la pariuri sportive pana pe 24 Iunie!

Imagini pentru semnul exclamariiCe poti castiga?

In functie de scorul ales de tine, ti se contorizeaza AUTOMAT si pronosticul 1,X sau 2. Miza este sa nimeresti cat mai multe scoruri corecte, in functie de numarul acestora te poti califica pentru unul din urmatoarele premii :

 • Minim 11 – 1.000.000 LEI
 • Intre 8 si 10 – 500.000 LEI
 • Intre 5 si 7 – 100.000 LEI

Dar exista si un clasament separat cu premii garantate, care va contoriza pronosticurile simplu (1x2). Primii 100 vor imparti un total de 54.500 de LEI!

 • 1 – 5.000 de LEI
 • 2-4 – 2.500 de LEI
 • 5-10 – 1.250 de LEI
 • 11 – 25 – 800 de LEI
 • 26 – 50 – 500 de LEI
 • 51 – 100 – 200 de LEI

Sustine-i pe Tricolori si castiga premii importante!

Imagini pentru semnul exclamariiImportant :

 • O data ce ai trimis scorurile corecte nu le mai poti modifica!
 • Te poti inscrie o singura data in cadrul acestui concurs!
 • E esential sa intri in concurs folosind urmatorul LINK!

Imagini pentru semnul exclamariiTermeni si Conditii : 

Campania promotionala se va desfasura pe pagina de internet www.u21.efortuna.ro, in perioada

07.06.2019 - 24.06.2019 (ora 23:59) cu ocazia desfasurarii "Campionatului European de Fotbal U21"(denumit in continuare "Campionatul EURO U21").

Orice solicitare primita de catre Organizator privind participarea la prezenta Campanie, venita din parteaunor terte persoane fata de cele inscrise in Campanie si/ sau dupa data de incetare a Campaniei si/sau in afara paginii de internet dedicate Campaniei, nu va fi luata in considerare.

Prin urmare, orice sesizare/  notificare/ reclamatie primita din partea Participantilor cu privire la prezenta Campanie, inainte/ in timpul/ dupa data de incetare a Campaniei, va fi respinsa de Organizator ca fiind neintemeiata.

Prezenta Campanie se adreseaza tuturor persoanelor fizice (denumite in continuare "Participanti"),care indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:

a) au implinit varsta de cel putin 18 ani in ziua participarii la Campanie, au domiciliul/ resedinta fiscalain Romania;

b) accepta termenii si conditiile prezentului Regulament;

c) indeplinesc conditiile mentionate la Capitolul 5;

Nu sunt eligibili la prezenta Campanie, angajatii Organizatorului, precum rudele si/sau afinii acestuiapana la gradul II1, partenerii Organizatorului implicati in derularea Campaniei, actionarii si membrii echipei manageriale ai Organizatorului, membrii si angajatii O.N.J.N., precum si/sau orice alte persoane care ar putea avea o legatura directa cu prezenta Campanie.

Pentru ca participarea unei persoane la Campanie sa fie considerata valida, toate conditiile prevazute in prezentul Regulament trebuie indeplinite cumulativ si aceasta sa nu fi trimis catre Organizator, o cerere in scris, prin care anunta ca nu doreste sa mai participe la Campanie.

Inscrierea la prezenta Campanie se poate realiza numai in perioada 07.06.2019 - 24.06.2019 (pana la ora 21:59) de catre persoanele care indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii specifice:

i. Detin un cont valid de joc pe site-ul www.efortuna.ro;

ii. Plaseaza unul/ mai multe pariuri sportive in valoare totala de minimum 200 RON prin

intermediul platformei de joc a Organizatorului (http://sport.efortuna.ro/ro/pariuri-online,

https://live.efortuna.ro/,) in perioada 07.06.2019 - 24.06.2019 (pana la ora 21:59);

iii. Completeaza in perioada 07.06.2019 - 24.06.2019 (pana la ora 21:59) pe pagina dedicata www.u21.efortuna.ro, urmatoarele informatii:

a. scorul final corect pentru cele 18 meciuri din Grupele Campionatului EURO U21;*

b. scorul final corect si echipele calificate in Semifinalele si Finala Campionatului EURO U21;* *se va lua in considerare rezultatul obtinut dupa 90 de minute de joc, inclusiv prelungirele acordate pentru a compensa minutele de pauza datorate accidentarilor sau altor intreruperi, insa se vor exclude prelungirile (extra-time) si loviturile de departajare.

iv. Indicarea scorurilor finale corecte se poate realiza de catre Participant o singura data, in perioada mentionata anterior. In situatia in care Participantul se va inscrie dupa inceperea

Campionatului EURO U21, acesta nu va putea indica decat scorul pentru meciurile

nedesfasurate inca (nu se vor mai lua in considerare meciurile disputate sau in curs de

desfasurare);

Dupa inregistrarea la prezenta Campanie, Participantii pot cumula un numar de pana la 21 de puncte, acestea fiind criteriul de eligibilitate pentru casigarea Premiilor din categoria "Scor Corect", dupa cum urmeaza:

- 1 punct pentru indicarea fiecarui scor corect al meciurilor disputate in faza Grupelor;

- 1 punct pentru indicarea corecta atat a meciurilor din Semifinale si Finala (de ex, Franta - Romania sau Romania - Franta), cat si a scorului corect pentru fiecare meci;*

* indicarea scorului corect sau a rezultatului final pentru Semifinale si Finala, insa neindicarea meciurilor in Semifinale si Finala, va duce la neacordarea punctelor aferente.

De asemenea, in functie de scorurile corect indicate, precum si a meciurilor din Semifinalele si Finala Campionatului EURO U21, Organizatorul va realiza un clasament separat al primilor 100 de

Participanti pentru acordarea Premiilor din categoria "Rezultat Final". Acest clasament se va intocmi in functie de numarul total de rezultate finale corecte (1, x sau 2; castiga echipa gazda sau meciul se va termina la egalitate sau castiga echipa oaspete), atribuite automat fiecarui Participant in urma alegerilor efectuate conform art. 5.2.

Ex: Participantul alege scor corect 2 : 1, insa rezultatul final corect este 2 : 1, acesta va primi cate un punct pentru ambele categorii de Premii.

Participantul alege scor corect 2 : 1, insa rezultatul final corect este 3 : 1, acesta va primi un punct pentru categoria de Premii "Rezultat Final" si niciun punct pentru categoria de Premii "Scor Corect".

Participantul alege scor corect 2 : 1, insa rezultatul final corect este 1 : 3, acesta nu va primi niciun punct pentru niciuna dintre categoriile de Premii.

Predarea premiului catre Castigator se va realiza prin virament bancar, in contul indicat de catre

Castigatori, dupa verificarea datelor de identificare ale acestuia. In acest scop, Castigatorul va prezenta un act de identitate valabil (buletin/carte de identitate). In cazul in care Castigatorul refuza sa prezinte actul de identitate, acesta nu va putea beneficia de Premiul castigat. Castigatorul va trebui sa semneze un proces verbal in dublu exemplar, de acordare a Premiului. Un exemplar al procesului verbal semnat si copia actului de identitate vor ramane in posesia Organizatorului.

Premiile acordate Castigatorilor de catre Organizator, reprezinta sumele nete mentionate in tabelul de Premii din cele 2 categorii. Acestea vor fi transferate direct in contul contul bancar al Castigatorilor, mentionat de catre acestia in Procesul verbal de acordare a Premiului.

Premiile aferente Castigatorilor vor fi transferate in contul bancar, in termen de 30 de zile de la incheierea Campionatului EURO U21, dupa confimarea indeplinirii conditiilor prezentului Regulament si validarea rezultatelor de catre Comisia de Validare.

Prin participarea la prezenta Campanie, Organizatorul va putea solicita Castigatorilor ca, in baza consimtamantului acestora, persoana lor (imaginea), numele, prenumele, localitatea in care domiciliaza, cat si eventualele fotografii sau filmari (care contin imaginea si/sau vocea acestora), sa poata fi folosite in scop promotional si eventual sa fie publicate de Organizator in diverse mijloace media, fara plata unor compensatii materiale, insa doar in legatura cu prezenta Campanie si fara a prejudicia imaginea ori drepturile acestora.

In cazul in care sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat castigarea ilegala a premiului, Organizatorul are dreptul de a se adresa tuturor organelor si/ sau institutiilor abilitate.

Promotiile zilei

Promotiile zilei Joi /19 Septembrie 2019
1

Cel mai mare bonus din Romania 3.000 de LEI!

PROFITA!
2

1.000 RON Bonus de Bun Venit

NU RATA!
3

Bonus de bun venit nou la Unibet - 100% pana la 300 de RON!

NU RATA!
Te tinem informat facebook-like