18 Ianuarie 2019

Henry Cejudo - TJ Dillashaw - UFC - Fight Night 143

Dupa lupta dintre Stipe Miocic si DC in care s-au intalnit campionii a doua divizii , avem parte de un nou astfel de ‘show’ de data aceasta intre Campionul Olimpic Henry Cejudo si ‘Vipera’ TJ Dillashaw , pentru titlu din divizia Flywheight(categoria pana).


Henry Cejudo


Campionul olimpic la wrestling din Beijing(2008) a reusit sa produca o surpriza frumoasa la UFC 227 cand a administrat prima infrangere lui ‘Mighty Mouse’ Jonhson dupa ce acesta reusise sa-si apere titlu de 10 ori consecutiv ( ulterior Demitrious parasind UFC ).

Henry are un record de 13 victorii in cadrul UFC, cel mai mare avantaj al sau fiind cu siguranta lupta la pamand, acesta reusind sa realizeze un takedown in medie de cel putin 2.5 ori. Luptatorul cu origini mexicane nu trebuie subestimat nici in lupta ce nu implica ‘takedowns si grappling’ reusind in cariera din UFC sa castige de 5 ori printr-un KO.

Cejudo nu va avea in aceasta noapte avantajul intaltimii (1.64 fata de 1.67 a lui TJ) nici a reach-ului. Avantajul acestuia va consta totusi in faptul  ca poarta aceasta lupta ‘pe teren propriu’ in propria divizie, acesta fiind mult mai obisnuit cu greutatea necesera si riscul de slabire ce consta in procesul de deshidratare pe care-l folosesc sportive pentru a ‘pacali cantarul’.

TJ


De cealalta parte ‘Vipera’ a reusit sa-si pastreze titlu in divizie Bantamweight reusind sa castige din nou in fata rivalului Cody , de aceasta data printr-un KO venit chiar in prima repriza.  TJ a ajuns astfel la 16 victorii in UFC fiind in canditat alaturi de Dominick Cruz la cel mai bun luptator ce a calcat in aceasta divizie.

Ramanand fara un adversar real in divizie, TJ a facut un lucru neobisnuit pentru un campion si a coborat o divizie, spre deosebire de : Conor McGregor sau DC.

Dillashaw are de partea lui in aceasta seara, imprevizibilitatea aceasta fiind arma lui inca din primele lupte, TJ fiind unul dintre cei mai curajosi si imprevizibili luptatori pe care aceasta promotie i-a avut. Numarul de lovituri ce isi ating tinta pe minut este impresionant in partea lui TJ (5.4) in timp ce Cejudo se poate lauda doar cu 3.4.

Pontul nostru :


Cu siguranta ca TJ va incerca sa pastreze lupta ‘in picioare’ si va incerca sa evite orice incercare de takedown a lui Cejudo, statistica acestuia fiind una impresionanta 86.1 ( takedowns defended ). Daca lupta va ramane in picioare tindem sa sustinem victoria ‘Viperei’ in ciuda faptului ca aceasta se lupta intr-un mediu nou.

Spre deosebire de lupta dintre Conor si Khabib ( care se aseamana foarte mult din punct de vedere al stilurilor celor 2 luptatori ) avem un pronostic mai rezervat. Credem ca aceasta lupta va fi una foarte interesanta, iar numarul rundelor nu va ajunge la 5.


Sub 4.5 runde – Cota 2

Promotiile zilei

Promotiile zilei Luni /26 August 2019
1

Cel mai mare bonus din Romania 3.000 de LEI!

PROFITA!
2

1.000 RON Bonus de Bun Venit

NU RATA!
3

1.000 de RON te astepta la inregistrare

CASINO
4

100 de SLOTURI NOI!

PROFIT!
Te tinem informat facebook-like