05 Februarie 2018

KHL: Spartak Moscova vs. Vityaz Podolsk

Sambata, 6 octombrie, ora 17.00

Unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei de maine ni le aduce la start pe Spartak Moscova si pe Vityaz Podolsk. Echipele se cunosc foarte bine, ambele facand parte din Conferinta de Vest a Kontinental Hockey League. Ambele echipa au inceput bine acest sezon, dand dovada de un joc solid si matur. Se anunta un meci extrem de interesant, insa nu putem sa nu spunem de la bun inceput ca favoritii sunt in mare masura cei de la Spartak Moscova.

Daca ne uitam la sezonul trecut, vom observa ca niciuna dintre aceste doua echipe n-a impresionat deloc, ba chiar din contra. Spartak Moscova s-a clasat la finele campionatului pe un dezamagitor loc 15, in timp ce cei de la Vityaz Podolsk s-au clasat pe locul 21.

Spartak Moscova pleaca cu prima sansa

Cele doua echipe s-au mai intalnit pana acum in 33 de partide, Spartak Moscova fiind echipa care sta cel mai bine la acest capitol, cu 20 de victorii. Cele doua formatii s-au intalnit deja o data si in actualul sezon, Spartak fiind cei care s-au impus cu scorul de 3 – 2.

Spartak a inceput destul de bine sezonul, dand impresia unui lot omogen si care stie ce are de facut. In ultimele sase meciuri, Spartak nu a pierdut decat de doua ori, in intalnirile cu SKA (0 – 6), respectiv CSKA Moscova (1 – 2).

Vityaz Podolsk nu traverseaza o perioada prea buna, pierzand cinci din ultimele sase partide disputate. Ultima infrangere suferita a fost una usturatoare, 0 – 6, contra celor de la Avangard Omsk.

 In concluzie, cred ca Spartak Moscova se va impune si de aceasta data, pariu care este creditat cu o cota de 1.85 de Unibet. Spartak va beneficia atat de avatanjul publicului de acasa, cat si de un moral mai bun, stiind ca au reusit sa mai obtina o victorie in urma cu doar o luna.  

KHL a ajuns la cea de-a 11-a editie si este cea mai puternica competitie de hochei pe gheata la nivel european, adunand la un loc 33 de echipe din mai multe tari: Rusia, Letonia, Finlanda, Belarus, Kazachstan, Slovacia si chiar si China. Ramaneti alaturi de noi pe intreg parcursul acestui sezon pentru a fi la curent cu cele mai bune ponturi din KHL.

Te tinem informat facebook-like