19 Februarie 2019

Lectia I - Ce este un surebet? Cum functioneaza?

Exista un singur tip de ‘Pariu Sigur’ care functioneaza, nu ne referim aici la cele oferite pe Facebook de orice ‘expert’ in acest domeniu, ci la Surebet-uri. Prima intrebare logica este :


Imagini pentru semnul exclamariiCe este un Surebet?‘Pariuri Sigure’ au existat inca de la formarea primelor case de pariuri, insa acest concept s-a dezvoltat din ce in ce mai mult in ultimii ani, cand s-a produs o tranzitie mare in directia pariurilor online. 


Folosirea unui surebet reprezinta actiunea prin care pariezi pe toate posibilitatile unui meci (1x2 la fotbal /12 la tenis)  si vei castiga indiferent de rezultatul evenimentului. 


Imagini pentru semnul exclamariiCum functioneaza?


Daca vrei sa pariezi pe toate rezultatele simple ale unui eveniment la o singura casa de pariuri, o sa iesi cu siguranta pe minus, datorita diferentelor bine selectate de casele de pariuri. Totusi, daca alegi cu grija, cele mai bune cote de la case diferite, iti poti asigura un profit garantat! Acest lucru este facut automat de noi, in sectiunea ‘Pariuri Sigure’, aici apar in general cateva evenimente pe saptamana, te asteptam zinic AICI pentru a-ti mari castigul intr-un mod sigur!


Deoarece ‘Surebet-urile’ sunt destul de noi pe piata romaneasca, foarte putini jucatori folosind astfel de pariuri, credem ca un exemplu este necesar, sa alegem unul mai simplu din lumea tenisului. 


Imagini pentru semnul exclamariiFinala de la Wimbledon : Federer vs Djokovic


Betano ofera cota 2.15 pentru victoria lui Federer


Unibet ofera cota 2.05 pentru victoria lui Djokovic


Imagini pentru semnul exclamariiAcest scenariu iti ofera o sansa de a castiga banii pe acest eveniment in ciuda faptului ca vei paria pe ambele scenarii.


100 de lei pariati pe Federer iti aduce un profit posibil de 15 lei. (100x2.15=215 lei )


100 de lei pariati pe Djokovic iti aduce un profit posibil de 5 lei (100x2.05=5 lei)


Este atat de simplu! Hai pe site-ul nostru si castiga chiar astazi GARANTAT!


Dupa cum poti vedea din exemplul de mai sus, este posibil sa castigi la pariuri sportive garantat, insa acest lucru poate fi realizat doar cu ajutorul ‘Surebet-urilor’. 


Veste buna : Nu trebuie sa iti pierzi ore in sir pentru a verifica cotele oferite de casele de pariuri, pentru a gasi un meci potrivit, noi facem acest lucru intr-un mod automat, pe site-ul nostru, in sectiunea dedicata pe care o poti gasi - AICI!


De ce functioneaza?


‘Pariurile Sigure’ apar atunci cand o casa de pariuri ofera o cota mai mare/mica comparativ cu piata! Pentru a intelege de ce apar astfel de evenimente trebuie sa intelegi cum reusesc casele de pariuri sa faca banii, nu te-ai întrebat mereu asta?


Pe scurt, casele de pariuri incearca sa obtina o valoare cat mai apropiata din banii pariati pe ambele echipe, intr-un eveniment sportiv, astfel incat acestia pot face profit indiferent de cine a castiga meciul.  Acesta este motivul pentru care cotele se schimba constant, daca un jucator pariaza o suma imensa pe victoria echipei A, casele de pariuri vor mari cote echipei B, astel incat sa atraga mai multe ‘bet-uri’ pentru a echilibra din nou balata. Aici intervin ‘Pariurile Sigure’ acestea datorandu-se unei diferente destul de mare dintre cota originala si cea oferita de casa de pariuri dupa o suma imensa pariata pe cealalta posibilitate.


Castiga sigur la pariuri doar cu SuperCote!


Diferentele de cote mai pot aparea si datorita unei diferente de opinii intre casele de pariuri. Desi de cele mai multe ori, nu vei gasi o diferenta foarte mare intre cotele oferite spre exemplu de Betano si Unibet, in cadrul unor evenimente mai putine pariate, datorita diferentelor de opinie, pot fi create astfel de ‘Surebet-uri’! Trebuie totusi sa stii ca aceste evenimente sunt destul de rare, toate casele de pariuri urmarind aceleasi informatii, iar o data ce o una dintre ele creste cota unei echipe datorita unor accidentari spre exemplu, restul o vor urma rapid.


Stai alaturi de noi pentru mai multe informatii! Vom reveni cat mai curand cu lectia a II-a! Pana atunci, intra pe SuperCote / Pariuri Sigure si castiga la pariuri sportive!


Promotiile zilei

Promotiile zilei Joi /21 Noiembrie 2019
1

Cel mai mare bonus din Romania 3.000 de LEI!

PROFITA!
2

1.000 RON Bonus de Bun Venit

NU RATA!
3

Profita de cei 77 de RON oferiti de Maxbet!

NU RATA!
4

100 de Rotiri Gratuite oferite de Maxbet toata luna noiembrie!

WOW!
Te tinem informat facebook-like