16 Martie 2019

Lectia II - Castiga banii de acasa cu Sure Betting!

Daca in prima lectie, ti-am detaliat ce este acela un ‘Sure Bet’, modul in care functioneaza acesta si faptul ca site-ul nostru ‘SuperCote’ iti aduce in prim plan evenimentele de care poti profita pentru a castiga SIGUR sume de banii, de aceasta data o sa ne indreptam atentia asupra modului in care poti castiga banii de acasa, intr-un mod constant folosind Sure Betting!


Castiga banii din comfortul propriei case!


Peste tot pe internet gasesti anunturi si reclame false ce iti asigura faptul ca poti castiga milioane de lei sau dolari de acasa, urmand sa profite de naivitatea unor persoane ce cauta o ‘mina ca aur’. Pariurile Sigure (Sure Bet) nu iti asigura acest lucru, adevarul este ca poti profita de acest lucru doar o perioada scurta de timp. Acest lucru este datorat faptului ca multi renunta rapid, neasteptand sa apara evenimente importante, urmand ulterior sa piarda castigurile într-un mod sau altul (casino, poker).


Vestea buna este ca nu trebuie sa te decizi acum daca vrei sa investesti timp in ‘Pariurile Sigure’, poti sa folosesti aceasta metoda cateva luni pentru a castiga banii in plus, ulterior sa iti dedici din ce in ce mai mult timp. Daca ajungi la limita in care vrei sa te retragi, iti scoti castigurile din cont si speram noi, recomanzi si altor prieteni aceasta senzationala metoda.


Castigurile pe perioada scurta de timp!


Aflandu-ne la inceput de drum este foarte bine sa intelegi modul in care Pariurile Sigure functioneaza. Daca la inceput vei incepe cu o banca destul de modesta (cateva milioane), nu te poti astepta ca in cateva luni sa castigi sume impresionante, INSA te poti baza pe faptul ca vei castiga in mod constant.


Imagini pentru semnul exclamariiExplicatia pentru castigurile din primele luni poate fi atribuita urmatoarelor lucruri : 


A : Pariuri sigure se afla peste tot, la toate casele de pariuri

B : Entuziasmat pariezi masiv in primele luni

C : Casele de pariuri iti ofera multiple bonusuri la inregistrare, ce te ajuta sa iti cresti rapid ‘banca’.


La un moment dat insa, evenimentele vor apara din ce in ce mai rar, iar timpul in care poti profita de ele va scadea, atunci timpul tau alocat metodei va trebui sa creasca si vei ajunge astfel in faza a doua.


Castigurile pe perioada lunga de timp!


Conform unei stasticii oferite de sportsarbitrage.com, este posibil ca un jucator experiementa sa castige pana la 5.000 de dolari pe una, este totusi o munca constanta, destul de grea si ce necesita mute ore. Pentru a transforma acest lucru intr-o ‘cariera’ este nevoie sa tratezi acest lucru ca pe un job full-time, sa te adaptezi la numeroasele schimbari si sa folosesti cele mai noi strategii. 


Imagini pentru semnul exclamariiCare este suma de banii cu care sa incep?


La inceputul ‘carierei’ costurile tale sunt nule. Poti sa citesti si sa te familiarizezi cu aceasta metoda gratis, poti folosi programul nostru de pe Supercote.ro pentru a afla primul de evenimentele de Sure Betting, iar inregistrarea la casele de pariuri este gratis, urmand sa castigi numeroase bonusuri la prima depunere.


Daca vrei totusi sa castigi din Sure Betting, este necesar sa faci depuneri la casele de pariuri, sume de bani de care te poti lipsi. Nu este o ‘banca standard’ pentru a putea paria, insa este necesar sa ai cont la toate casele de pariuri si sa intelegi faptul ca sumele mai mari pe care le pariezi te vor duce catre un castig mai mare. Sports Arbitrage recomanda o banca de minim 1000 de lei, acest lucru garantandu-ti faptul ca ai resursele necesare sa pariezi pe toate rezultatele unui eveniment dar si faptul ca vei realiza un profit destul de frumos. 


Daca pornesti cu o banca mai mica, poti in continuare sa castige sume importante, insa la o rata mult mai lenta, de asemenea poti intampina una din urmatoarele probleme : 


A: Ratezi sanse importante in care diferenta de cote era imensa!

B: Profit mult mai mic, datorita sumelor mici pe care le pariezi!

C: Scaderea entuziasmului datorita castigurilor reduse!


Ramai alaturi de SuperCote pentru a afla tot ce trebuie sa stii despre Sure Betting!

Promotiile zilei

Promotiile zilei Sâmbătă /14 Decembrie 2019
1

Profita de cei 77 de RON oferiti de Maxbet!

NU RATA!
Te tinem informat facebook-like