17 Martie 2019

Lectia III - Exista riscuri in Sure Betting?

Ai aflat in primele doua lectii ale noastre ce reprezinta Sure Betting-ul, modul in care poti profita de pe urma acestora dar si sfaturi in legatura cu suma de banii si de timp pe care trebuie sa le aloci pentru a reusi sa castigi sume importante. Urmatoarea intrebare logica este ‘Exista riscuri in Sure Betting?’ Raspunsul simplu este ‘DA’, iar in randurile urmatoare o sa-ti prezentam riscurile la care te expui.


Nimic in viata nu este fara risc, acest lucru este valabil si in cadrul ‘Pariurilor Sigure’, dar inainte de riscurile la care te expui, poti invata GRATIS totul despre ‘Sure Betting’ pe site-ul nostru. Riscurile sunt relativ mici iar in comparatie cu sumele de bani pe care le poti castiga sunt practic inexistente.


Imagini pentru semnul exclamariiPrimul risc : Schimbarea rapid a cotelor


Cu siguranta cel mai mare risc il reprezinta schimbarea rapida a cotelor, iar acest risc este asumat atat de noii jucatori cat si de cei cu experienta. Premisa simpla a metodei este faptul ca vei paria simultan pe doua rezultate diferite la doua case de pariuri diferite urmand sa castigi de pe urma diferentei de cote, indiferent de rezultat. Exista totusi o diferenta in plasarea pariurilui (de obicei de 5 secunde ), iar indiferent de calculatorul pe care-l folosesti sau de internetul rapid, una dintre case poate schimba cota astfel incat la final sa nu mai ai posibilitatea de a castiga indiferent de rezultat.


Este totusi un risc destul de rar intalnit, foarte greu vor fi modificate cotele in intervalul de 5 secunde in care iti pui pariurile. De asemenea cotele vor fi modificate foarte putin, lucru ce iti poate aduce un dezavantaj de 1% sau chiar un avantaj.


Imagini pentru semnul exclamariiPont : Nu ezita! Pariaza imediat de apare oportunitatea!


Imagini pentru semnul exclamariiAl doilea risc : Fii pregatit sa pariezi!


Timpul este cel mai important ingredient in Sure Betting, trebuie astfel sa fii foarte rapid, sa ai pregatite sumele pentru ambele ponturi si sa verifici de cel putin 2 ori daca vreuna din cote a fost modificata. Un lucru ce te-ar putea ajuta este sa ai mai multe monitoare, acest lucru iti permite o mai usoara vizualizare a cotelor intr-un mod similar si te ajuta la o mai rapida decizie.


Imagini pentru semnul exclamariiPont : Fii pregatit sa pariezi!


Imagini pentru semnul exclamariiAl 3-lea risc : Greseala umana


Toti suntem oameni si suntem dispusi sa facem greseli, din pacate unele dintre greseli pot fi mai mari decat altele, urmatoarele greseli au fost intalnite deseori de practicienii acestei metode indiferent daca sunt experimenta?i sau nu :


A: Parierea pe aceea?i echipa

B: Parierea de doua ori pe acelasi timp de pariu

C: Parierea pe un scor la pauza si ulterior la final

D: Parierea pe un eveniment ce va avea loc intr-un viitor departat.


Imagini pentru semnul exclamariiPont : Este normal sa faci greseli, nu te debusola!


In urmatoarele lectii vom intra mai ‘in paine’ pentru a afla modul in care poti pune in practica tot ce ti-am prezentat pana acum. Ramai alaturi de noi!


Promotiile zilei

Promotiile zilei Vineri /06 Decembrie 2019
1

Profita de cei 77 de RON oferiti de Maxbet!

NU RATA!
Te tinem informat facebook-like