18 Ianuarie 2019

Manny Pacquiao - Adrien Broner - WBA

Pac-Man revine in ring dupa victoria in fata argentinianului Lucas Martin Matthysse, in fata fostului campion mondial WBA la categoria ‘welterweight’ – Adrien Broner, intr-o lupta care in opinia fanilor trebuia sa fie organizata in anul 2012 cand ambii luptatori se aflau in fruntea lumii pugiliste alaturi de Maywheather.


Manny Pacquiao


Ajungand la 40 de ani, Manny are titluri in 4 divizii dar si numele in Hall of Fame-ul acestui minunat sport. Din 2012 Pac-Man a fost invins de 4 ori , fiecare infrangere luand un ‘strat’ din formidabila reputatie a filipinezului. Insa Pacquiao ramane un om periculos in ciuda varstei inainte, lucru demonstrat in luna iulie cand a reusit sa-l invinga pe argentinianul Matthysse printr-un KO tehnic venit in runda a 7-a.

O victorie a lui Manny il poate aduce mai aproape de o revansa in fata rivalului ‘Money’ Maywheather care a reusit sa-l invinga convingator la puncte dupa 12 runde extravagante. Cu 60 de victorii in 69 de lupta , 39 venind prin KO, Pacquaiao este vazut ca mare favorit in aceasta seara de toate casele de pariuri, dar si site-urile de specialitate.

Adrien Broner


Mult mai tanarul pugilist (29 de ani) orthodox Adrien Broner detine un record de 33 de victorii (24 prin KO), detinand titluri in 4 divizii.

‘The Problem’ vine insa cu moralul la pamant in acest duel, fiind invins la puncte de Garcia in iunie 2017, in timp ce in singura infruntare din 2018 a terminat la egalitate cu Jessie Vargas in luna aprilie. Aceste rezultate dar si faptul ca Broner a cazut foarte mult din 2011 se datoreaza ‘vietii din afara ringului’. Americanul a inceput sa aiba o viata extravaganta,  evitand numeroase antrenamente, fiind arestat de mai multe ori dar si ingrasandu-se considerabil, lucru ce la determinat sa urce de la divizia ‘lightweight’ la ‘welterweight’. Cu toate acestea Broner are in continuare doar 29 de ani, o victorie in aceasta noapte putand sa ii relanseze cariera.

Pontul nostru :


Pac-Man este vazut ca favorit pe buna dreptate, avand de partea sa experienta dar si stilul care ‘castiga’ mai multe puncte, filipinezul avand un mare volum de lovituri ce isi gasesc tinta in timp ce Broner este in general un luptator ce asteapta sa contra-atace. Credem astfel ca este foarte posibil ca Manny sa castige aceasta lupta la puncte, destul de usor avand in vedere ultima runda a lui Broner.


Pacquiao castiga la puncte – cota 2

Promotiile zilei

Promotiile zilei Luni /26 August 2019
1

Cel mai mare bonus din Romania 3.000 de LEI!

PROFITA!
2

1.000 RON Bonus de Bun Venit

NU RATA!
3

1.000 de RON te astepta la inregistrare

CASINO
4

100 de SLOTURI NOI!

PROFIT!
Te tinem informat facebook-like