07 Martie 2019

Pariezi pe Game of Thrones si primesti GARANTAT 50 de RON

Cu putin peste o luna de la inceperea ultimului sezon a celui mai in voga serial TV, Maxbet iti ofera o promotie incredibila pentru a paria in Westeros.

Imagini pentru maxbet logoMaxbet iti ofera 50 de RON sa pariezi pe Game of Thrones!

Care sunt optiunile de pariere :

  1. Imagini pentru iron throneCine va conduce Westeros dupa sezonul 8 ?

Aici , Bran Stark devenit Corbul cu 3 ochii este favoritul casei de pariuri, ultimul urmas al lui Ned Stark fiind vazut ca cel mai puternic viu din Weesteros – Cota 1.85 pentru Bran. In timp ce favoritii tuturor : Jon Snow – noul rege al Nordului si Daenerys Targaryen sunt urmatorii cu 5.50 respectiv 7 drept cota. Un pariu care se merita in opinia noastra incercat este Lord Varys – Paianjenul fiind cu siguranta un candidat avand cele mai iscusite planuri – COTA 56.

      2. Imagini pentru tyrion lannisterVa fi Tyrion Lannister mana noului conducator din Westeros ?

Un favorit al fanilor, personajul interpretat incredibil de Peter Dinklage s-a aratat un jucator important al Tronului, reusind sa ramana in viata in ciuda slabiciunilor fizice prin intelectul sau. Fiind loial lui Daenerys o candidata la tron dar respectat de toata lumea credem ca ‘Piticul’ va ramane mana la finalul sezonului. COTA 1.75 pentru DA, in timp ce varianta ca acesta sa nu fie are o COTA de 1.95.

        3.Imagini pentru white walkerIn ce episode va incepe lupta dintre White Walkers si Westeros ?

Dupa daramarea Zidului, cu siguranta ca toata lumea asteapta duelul dintre vii si morti. Opinia noastra este ca acesta lupta legendara nu va incepe prea curand , cel putin nu in primele 2 episoade (COTA 2.15 pentru aceasta varianta) fiind mai intai nevoie de organizarea tuturor trupelor – ‘Neatinsii’ ‘Oamenii Nordului’ si in ultimul rand ‘Armata Lannister ‘. Noi alegem astfel episoadele 3 sau 4 pentru inceperea luptei pentru o COTA de 1.78 insa pentru o lupta tarzie in ultimele 2 episoade ai o cota de 10.

       4.Imagini pentru game of thrones 3 dragonsMai moare un dragon in acest sezon ?

Moartea lui Rhaegal din ultimul episode ne-a dus cu gandul daca inca unul dintre ‘copii’ lui Dany va pieri. COTA 1.33 pentru da, in timp ce siguranta lui Rhaegal si Viserion iti ofera o COTA de 3.05

 

Imagini pentru semnul exclamariiCum primeste bonusul de 50 de RON?

  1. Iti faci cont pe www.maxbet.roImagine similarÄ?
  2. Iti verifici contulImagine similarÄ?
  3. Introduci codul bonus 50GOTImagine similarÄ?
  4. Ai primit 50 de RON sa pariezi pe GOT!Imagine similarÄ?

Imagini pentru maxbet logoUrmareste ultimul sezon din GOT alaturi de MAXBET si castiga 50 de RON pentru a paria in Westeros!

Promotiile zilei

Promotiile zilei Luni /26 August 2019
1

Cel mai mare bonus din Romania 3.000 de LEI!

PROFITA!
2

1.000 RON Bonus de Bun Venit

NU RATA!
3

1.000 de RON te astepta la inregistrare

CASINO
4

100 de SLOTURI NOI!

PROFIT!
Te tinem informat facebook-like