07 Martie 2019

SUPER Castig 8 martie

SUPERCOTE iti ofera un proiect personal in care vrem sa-ti marim sansele de castig prin selectarea celor mai bune evenimente din fiecare tip de pariu. Stai alaturi de noi pentru a descoperi noi metode de a-ti mari castigurile.

S – Surpriza

Pentru surpriza acestei zile ne indreptam spre Seria A, unde credem ca Juventus care este neinvinsa dupa primele 26 de etape si care va menaja probabil unii jucatori pentru returul cu Atletico Madrid( 0-2 in tur ), nu va reusi sa castige in aceasta seara in fata celor de la Udinese ce s-au impus in ultimele doua etape.

Imagini pentru fortuna betUdinese nu pierde – Cota 3.60 la FortunaBet

 

U – Urmatorul Gol

Cu o singura infrangere in meciurile oficiale jucate in anul 2019, credem ca Dinamo Bucuresti va domina prima partida din Play-Out jucata in ‘Groapa’ cu Dunarea Calarasi. Cu un singur succes in deplasarile jucate in sezonul regulat, nu credem ca ‘Valahii’ vor ataca foarte mult in aceasta seara si vor incasa primul gol.

Imagini pentru betfairDinamo inscrie urmatorul(primul) gol – Cota 1.45 la Betfair

P – Pauza sau Final

Cu acelasi numar de puncte (33) dupa primele 26 de etape, Atheltic Bilbao si Espanyol deschid etapa cu numarul 27 din LaLiga. Avand in vedere forta lotului destul de similara a celor doua echipe, si partida echilibrata din tur, credem ca vom asista din nou la pauza sau la final la un rezultat de egalitate.

Imagini pentru unibetPauza sau Final – Egal – Cota 1.70 la Unibet

 

E – Echipa gazda sau egal

Neinvinsa in ultimele 8 partide oficiale si reusind sa o elimine pe Borussia Dortmund din Cupa Germaniei, credem ca Werder Bremen echipa ce va evolua in calitatea de gazda in aceasta seara va obtine cel putin o remiza in aceasta seara in fata unei echipe ce a fost invinsa in 4 din ultimele 5 etape.

Imagini pentru netbet logoBremen castiga sau remiza – Cota 1.30 la Netbet

 

R – Rezultat final

Liderul din Championship, Norwich primeste in aceasta etapa vizita ‘Lebedelor’ de la Swansea – echipa ce a fost invinsa in ultimele 3 partide jucate in calitatea de oaspete. Cu rezultate foarte bune in ultima perioada si impunandu-se convingator in partida din tur (4-1) credem ca Norwich are forta de a castiga din nou toate cele 3 puncte.

Imagini pentru sportingbetNorwich castiga – Cota 1.70 la Sportingbet

Pronosticurile prezentate mai sus sunt cele mai sigure din punctul nostru de vedere , acestea pot fi alese de tine separate sau combinat pentru o cota de 20!

 

Promotiile zilei

Promotiile zilei Luni /26 August 2019
1

Cel mai mare bonus din Romania 3.000 de LEI!

PROFITA!
2

1.000 RON Bonus de Bun Venit

NU RATA!
3

1.000 de RON te astepta la inregistrare

CASINO
4

100 de SLOTURI NOI!

PROFIT!
Te tinem informat facebook-like