10 Ianuarie 2019

SUPER Castig - COTA 17

Pe langa SUPERCOTE, pornim din acest an un nou proiect prin care vrem sa aducem urmaritorilor nostri SUPER Castig. Urmatoarele ponturi pot fi alese separat de catre tine sau combinat pentru un castig mai mare.


S – Scor Corect Oricand


Un tip de pariu foarte interesant, gasit de noi la Betano este ‘Scor Corect Oricand’ un pariu ce alegem sa-l folosim in intalnirea dintre Lyon si Rennes din Ligue 1, unde credem noi ca Lyon care are formatia net superioara ce a impresionat si in Liga Campionilor (victorie cu City pe Etihad Stadium si remiza acasa) dar si avantajul terenului propriu, va conduce la un moment dat in meci cu scorul de 1-0.

Lyon conduce oricand cu 1-0 – cota 1.42 la Betano


U – Urmatoarul Gol


Se anunta un meci incendiar in aceasta seara pe Elland Road cand liderul din Championship Leeds primeste vizita celor de la Derby, ambele echipe avand un stil de joc ofensiv si aflandu-se in criza de rezultate. Profitand de suportul fanilor dar bazandu-ne in principal pe faptul ca Leeds a inscrie primul gol in ultimele 2 intalniri directe, credem ca acest lucru se va repeta.

Leeds inscrie urmatorul(primul gol) – cota 1.65 la Unibet

P – Pauza sau Final


Cu o serie de 5 victorii in fata proprilor fani, credem ca echipa din Cadiz care intalneste in aceasta etapa liderul de la Granada, are forta de a obtine cel putin la finalul unei reprize un rezultat de egalitate.

Pauza sau Final Egal – cota 1.55 la Sportingbet


E – Egal


Ca tot a venit vorba de egal, credem ca cea mai mare sansa de ‘x’ de astazi se regaseste in meciul dintre Aves si Feirense – doua echipe ce se afla in zona de retrogradare a campionatului din Portugalia, aflate intr-o criza de rezultate. Pontul nostu se bazeaza si pe faptul ca ultimele 3 intalniri directe s-au incheiat la un gol diferenta.

Egal – cota 3.30 la Netbet


R – Rezultat Final


Cu o serie negativa de 4 infrangeri consecutive in Primeira Liga, nu credem Santa Clara va opune prea multa rezistenta in aceasta seara in fata ‘vulturilor’ de la Benfica care in opinia noastra vor pleca acasa cu toate cele 3 puncte.

Benfica castiga – cota 1.45 la Maxbet


Poti alege ponturile noastre separat pentru ati complete biletele sau combinate pentru o COTA FINALA DE 17.

Te tinem informat facebook-like