08 Ianuarie 2019

SUPER Castig - COTA 18

Pe langa SUPERCOTE, pornim din acest an un nou proiect prin care vrem sa aducem urmaritorilor nostri SUPER Castig. Urmatoarele ponturi pot fi alese separat de catre tine sau combinat pentru un castig mai mare.


S – Se califica


Cu o serie de 6 victorii consecutive in toate competitiile si reusind sa castige si ultima intalnire jucata pe Stade Louis II in luna octombrie cu 2-1, credem ca echipa din Rennes are forta in aceasta seara de a obtine in detrimentul celor de la Monaco ( ce au dezamagit compet in aceasta stagiune ) , calificarea in semifinalele Cupei Ligii.

Rennes se califica – cota 1.85 la Unibet


U – Urmatorul Gol

Fara victorie in ultimele 4 partide oficiale, nu credem ca Girona poate face echipei lui Simeone, ce se afla intr-o forma incredibila ( 14 meciuri fara infrangere ), echipa din Madrid urmand sa inscrie primul gol al acestei partide in opinia noastra

Atletico urmatorul gol – cota 1.70 la Sportingbet

P – Pauza sau Final


Ne indreptam in Cupa Regelui pentru al 2-lea pronostic al zilei, Villarreal urmand sa castige in opinia noastra cel putin o repriza in aceasta seara cu Espanyol, profitand atat de avantajul terenului propriu cat si de forma dezastruoasa a ‘Celor Regali’ departe de casa ( 4 infrangeri consecutive ).

Villarreal conduce la pauza sau la final – cota 1.50 la NetBet


E – Egal

Cel mai predispus rezultat de egalitate se va preconiza in opinia noastra in partida dintre Getafe si Valladolid, doua echipe cu rezultate similare in ultimele 2 etape din LaLiga, care au terminat la egalitate si ultima parida directa jucata in luna august (0-0) tot pe Coliseum Alfonso Perez.

Egal – cota 3.10 la Betfair


R – Rezultat final

Invinsa in ultima runda din LaLiga surprinzator chiar pe Bernabeu de Real Sociedad, credem ca Real Madrid va dori sa-si i-a revansa in aceasta seara cand o intalneste pe Leganes, echipa fara victorie in ultimele 4 partide oficiale, credem astfel ca ‘madrilenii’ vor castiga.

Real Madrid castiga – cota 1.30 la Admiral


Poti alege ponturile noastre separat pentru ati complete biletele sau combinate pentru o COTA FINALA DE 18.

Promotiile zilei

Promotiile zilei Luni /26 August 2019
1

Cel mai mare bonus din Romania 3.000 de LEI!

PROFITA!
2

1.000 RON Bonus de Bun Venit

NU RATA!
3

1.000 de RON te astepta la inregistrare

CASINO
4

100 de SLOTURI NOI!

PROFIT!
Te tinem informat facebook-like