06 Ianuarie 2019

SUPER Castig - COTA 19

Pe langa SUPERCOTE, pornim din acest an un nou proiect prin care vrem sa aducem urmaritorilor nostri SUPER Castig. Urmatoarele ponturi pot fi alese separat de catre tine sau combinat pentru un castig mai mare.

S – Se califica


Suferind prima infrangere a sezonului acum 4 zile, credem ca echipa antrenata de Klopp va porni cu o alta abordare meciul cu Wolves, fiindu-le aratat faptul ca si Liverpool poate ‘sangera’ in acest sezon. Diferenta mare de valoare a lotului dar in special a formei ne face determina sa mizam pe calificarea ‘cormoranilor’ in aceasta seara.


Liverpool se califica – COTA 1.35 la Unibet


U – Urmatorul Gol


Ne indreptam spre LaLiga pentru al 2-lea pont de astazi din cadrul proiectului, unde mizam pe faptul ca ‘celtii’ de la Vigo vor deschide scorul in aceasta seara cand primesc vizita celor de la Athletic Bilbao – pontul nostru bazandu-se pe faptul ca ‘bascii’ nu au reusit in acest sezon sa  castige departe de casa, si detine a 3-a cea mai slaba ofensiva din Spania in acest meciuri.


Celta Vigo inscrie urmatorul(primul) gol – COTA 1.87 la Sportingbet

P – Pauza sau Final


Moreirense joaca in aceasta seara in fata celor de la Aves, iar echipa gazda va conduce ostilitatile in opinia noastra fie la pauza fie la final. Pontul nostru se bazeaza pe faptul ca Moreirense s-a impus in 4 din ultimele 5 meciuri jucate pe Joaquim de Almeida Freitas iar Aves este echipa cu cele mai slabe rezultate departe de casa din campionatul Portugaliei.

Moreirense castiga la pauza sau la final – COTA 1.63 la Betfair


E –  Egal


Egalul este cu siguranta unul dintre cele mai grele pronosticuri de prezis, in opinia noastra insa cele mai mari sanse de astazi sunt la duelul dintre Numancia si Real Oviedo, cele doua echipa din liga secunda spaniola fiind despartite in clasament de doar 2 puncte , avand si o forma foarte similara ( nereusind sa castige in ultimele 3 etape ), credem astfel ca este posibil sa vedem un nou egal in aceasta intalnire.

Egal – COTA 2.90 la Maxbet


R – Rezultat final

Pentru un rezultat final cu o cota decenta, revenim in Portugalia, acolo unde ‘leii’ de la Sporting Lisabona fac deplasarea la Tondela. In ciuda faptului ca echipa gazda are o serie de 2 victorii consecutive nu credem ca formatia de pe Joao Cordoso poate pune probleme uneia dintre cele mai bine cotate echipe din Primeira si va fi invinsa de Sporting care va urca probabil pe pozitia a 2-a dupa aceasta runda.

Sporting castiga – COTA 1.60 la Netbet


Poti alege ponturile noastre separat pentru ati complete biletele sau combinate pentru o COTA FINALA DE 19.

Te tinem informat facebook-like