19 Ianuarie 2019

Super Castig - Cota 21

Pe langa SUPERCOTE, pornim din acest an un nou proiect prin care vrem sa aducem urmaritorilor nostri SUPER Castig. Urmatoarele ponturi pot fi alese separat de catre tine sau combinat pentru un castig mai mare.

 


S – Scor Corect Oricand


Impunandu-se cu mare convingere in ultimele meciuri oficiale, credem ca Manchester City va domina si partida  jucata in aceasta dupa-amiaza si pe terenul ultimei clasate din Premier League, Huddersfield , lucru evidentiat si de rezultatul din partida tur a acestora (6-1)

Scor Corect Oricand (0-2) – cota 1.50 la Betano


U – Urmatorul Gol


Invinsa in 2 din ultimele 3 meciuri jucate in Premier League, Tottenham va forta cu siguranta in aceasta seara cand joaca pe terenul celor de la Fulham si va reusi fara probleme in opinia noastra sa deschide scorul.

Tottenham inscrie urmatorul gol  - cota 1.55 la Unibet

 

P – Pauza sau Final


Primele doua echipe din Super Lig se intalnesc in aceasta seara pe Arena Senol Gunes, avand in vedere rezultatele similare din ultima perioada, dar si tensiunea acestei partide credem ca este foarte probabil ca cel putin la pauza sau la final sa avem parte de un rezultat de  egalitate.

Pauza sau Final Egal – cota 1.70 la Betfair


E – Egal


Remiza este cu siguranta unul dintre cele mai grele rezultate de prezis, ne indreptam astfel catre Seria A unde Napoli primeste vizita celor de la Lazio Roma,ambele echipe au inregistrat rezultate bune in ultima perioada, iar faptul ca nu am mai asistat la o remiza din 2016, ne da sperante mari ca astazi va fi ziua.

Egal – cota 3.80 la NetBet


R – Rezultat Final


Intalnind una dintre cele mai slabe echipe din campionatul intern (Frosinone) – formatie fara victorie pe teren propriu in acest sezon, credem ca Atalanta va reusi sa castige in aceasta etapa fara mari probleme toate cele 3 puncte.

Atalanta castiga – cota 1.42 la Maxbet


Poti alege ponturile noastre separat pentru ati complete biletele sau combinate pentru o COTA FINALA DE 21!

Promotiile zilei

Promotiile zilei Luni /26 August 2019
1

Cel mai mare bonus din Romania 3.000 de LEI!

PROFITA!
2

1.000 RON Bonus de Bun Venit

NU RATA!
3

1.000 de RON te astepta la inregistrare

CASINO
4

100 de SLOTURI NOI!

PROFIT!
Te tinem informat facebook-like