26 Ianuarie 2019

Super Castig - Cota 68

Pe langa SUPERCOTE, pornim din acest an un nou proiect prin care vrem sa aducem urmaritorilor nostri SUPER Castig. Urmatoarele ponturi pot fi alese separat de catre tine sau combinat pentru un castig mai mare.


S – Surpriza


O ‘surpriza’ la care ne asteptam in acesta seara este faptul ca Lazio va produce prima infrangere a celor de la Juventus in Serie A. Lazio are o echipa puternica in special pe teren propriu si credem ca Juventus va ‘calca’ gresit in aceasta etapa, fiind in continuare singura echipa din marile campionate fara cel putin o infrangere.

Lazio castiga – cota 4.30 la Sportingbet

U – Urmatorul Gol


Reusind sa se impuna in 4 din ultimele 5 partide oficiale, credem ca Real Madrid are forta de a inscrie prima in aceasta seara cand face deplasarea la Espanyol in fata unei echipe cu rezultate modeste in ultima perioada ( un singur succes in ultimele 5 partide ).

Real Madrid inscrie urmatorul(primul gol) – cota 1.60 la Unibet

P – Pauza sau Final


Invinsa in ultimele 2 partide oficiale, nu credem ca ‘Taurul’ din Torino va obtine un rezultat mai bun in aceasta seara cand primeste vizita celor de la Inter Milan, echipa cu rezultate bune in ultima perioada, formatia din Milano fiind invinsa ultima oara la inceputul lunii decembrie de liderul de la Juventus , la limita cu 1-0, credem astfel ca Inter va conduce ori la pauza ori la final.

Inter Pauza sau Final – cota 1.55 la Maxbet


E – Egal


Credem ca vom asista la un meci echilibrat in aceasta seara la Dusseldorf, cand echipa gazda care a reusit sa castige ultimele 4 meciuri jucate in Bundesliga, va primi vizita ‘taurilor’ de la Leipzig, echipa ce a fost invinsa in 3 din ultimele 5 partide. Credem astfel ca Dusseldorf are forta de a obtine cel putin un egal – rezultat intalnit si in ultimul meci direct.

Egal – cota 3.75 la Fortuna


R – Rezultatul Final


Fara victorie in ultimele 4 etape, nu credem ca ‘albii’ de la Amiens vor obtine un rezultat pozitiv in aceasta dupa-amiaza cand primesc vizita celor de la Lyon – echipa care a pierdut ultima data in luna decembrie in campionatul intern. Credem astfel ca ‘ pustii ‘ au forta de a castiga din nou in fata celor de la Amines ( 7 victorii in 7 meciuri cu Amines ).

Lyon castiga – cota 1.57 la Netbet


Poti alege ponturile noastre separat pentru ati complete biletele sau combinate pentru o COTA FINALA DE 63!

Promotiile zilei

Promotiile zilei Luni /26 August 2019
1

Cel mai mare bonus din Romania 3.000 de LEI!

PROFITA!
2

1.000 RON Bonus de Bun Venit

NU RATA!
3

1.000 de RON te astepta la inregistrare

CASINO
4

100 de SLOTURI NOI!

PROFIT!
Te tinem informat facebook-like