17 August 2019

UFC 241

In aceasta noapte avem parte de una dintre cele mai interesante evenimente UFC din acest an! UFC 241 va include atat lupta pentru titlul la categoria grea dintre Stipe Miocic si DC dar si alte doua meciuri ce vor ridica fanii cu siguranta de pe scaune : Anthony ‘Showtime’ Pettis vs Nate Diaz dar si Yoel Romero vs Paulo Costa.


Imagini pentru semnul exclamariiStipe Miocic vs Daniel ‘DC’ Cormier


Cel mai titrat campion de la categoria grea incearca sa-si recupereze titlul in aceasta noapte cand il intalneste din nou pe Daniel Cormier. Stipe are din nou de partea sa inaltimea dar si ‘reach-ul’, lucruri pe care nu le-a folosit surprinzator in meciul precedent, alegand sa se apropie de DC, unul dintre cei mai buni wrestleri din organizatie. Nu trebuie sa uitam faptul ca Miocic detine cele mai multe meciuri in care si-a aparat titlul din istoria UFC, 3 mai exact dar si faptul ca detine recordul pentru cele mai multe lovituri ce si-au atins tinta in aceasta divizie, 361 impotriva lui Mark Hunt.


Stipe nu a fost impresionat de performanta lui Cormier de acum un an, considerand ca a dominat prima lupta pana la ‘lovitura norocoasa a lui DC, a castigat la loterie cu acel uppercut’. Cu siguranta ca Stipe va alege o alta strategie in aceasta noapte, urmand probabil sa loveasca din exterior, profitand de ‘reach-ul’ imens dar si sa duca o lupta in rundele avansate, unde conditia fizica mai buna il poate ajuta.


Daniel Cormier a reusit pe de alta parte sa devina unul dintre cei 4 luptatori din UFC ce au detinut 2 titluri consecutive. Increderea lui DC a crescut considerabil, dupa acel succes dar si datorita faptului ca wrestlerul este neinvins la categoria grea, unde are un record de 15 victorii si 0 infrangeri, majoritatea analistilor considerand ca acesta nu a pierdut nici macar o runda in aceasta divizie.  Antrenandu-se cu unii dintre cei mai buni wrestleri din UFC, printre ei numarandu-se si campionul neinvins, Khabib Nurmagomedov, DC va incerca cu siguranta sa duca lupta la podea, sau macar in ‘Clinch’, unde isi poate folosi statura redusa sa loveasca pe sub garda cu upperct-ul.


Vom asista la cu totul o alta lupta in aceasta noapte comparativ cu 2018, credem ca ambii sportivi vor adopta un stil mai defensiv, asteptand greseala adversarului, de aceea ne asteptam sa vedem cel putin 3 runde.


Peste 2.5 runde - COTA 1.55!


Imagini pentru semnul exclamariiAnthony Pettis - Nate Diaz


Nate revine dupa o lunga perioada in care a parasit octogon-ul, ultima lupta a fratelui mai mic Diaz, fiind infrangerea cu Conor McGregor. In aceasta noapte Diaz intalneste un adversar cu care trebuia sa se lupte acum cativa ani, Anthony Pettis, intre cei doi existand intotdeauna animozitatii. 


Luand in considerare stilul celor 2 luptatori, ambii fiind ofensivi si cautand de fiecare data KO-ul, credem ca vom asista la un adevarat ‘razboi’ intre Pettis si Diaz. ‘Showtime’ - cauta mereu sa surprinda in luptele sale, lucru pe care la reusit in prima lupta pe care a avut-o in aceasta divizie cu Stephen ‘Wonderboy’ Thompson, reusind un KO dintr-un ‘Superman Punch’. 


Nate de cealalta parte este recunoscut pentru stilul sau agresiv, nefiindu-i frica sa primeasca o lovitura pentru a trimite si el una. Fiind revenirea superstarului dupa o lunga perioada de pauza, ne asteptam ca Diaz sa cauta KO-ul, acesta neffind niciodata ‘fanul’ deciziilor.


Luand in considerare aceste aspecte nu credem ca vom asista la un meci care sa ajunga la decizie.


Nu se ajunge la finalul rundelor - Cota 2.50


Imagini pentru semnul exclamariiYoel Romero - Paulo Costa


Se intalesc doi ‘monstrii’ ai diviziei Middleweight in aceasta noapte, Yoel Romero, soldatul cubanez ce nu a reusit sa cucereasca titlul lui Robert Whittaker si Paulo Costa, luptator ce are o serie de 12 victorii, surprinzator fiind faptul ca 11 au venit prin KO.


In timp ce Romero va incerca sa revina dupa cele doua infrangeri survenite in fata australianului Whittaker, Paulo Costa va incerca sa-si continue seria rezultatelor pozitive, o victorie in aceasta noapte putand sa reprezinte un sansa la titlu. Forta celor doi combatanti este cunoscuta in lumea artelor martiale, de aceea ne vine greu sa credem ca vom asista la un meci ce ajunge la decizie.


Nu se ajunge la finalul rundelor - Cota 1.30


Promotiile zilei

Promotiile zilei Marţi /17 Septembrie 2019
1

Cel mai mare bonus din Romania 3.000 de LEI!

PROFITA!
2

1.000 RON Bonus de Bun Venit

NU RATA!
3

Bonus de bun venit nou la Unibet - 100% pana la 300 de RON!

NU RATA!
Te tinem informat facebook-like